Hitna pomoć
Alo!/T.S.
Hitna pomoć

Alo!/T.S.

Hitna pomoć, Foto: Alo!/T.S.

Beživotno telo tridesetdevetogodišnjeg G.S. iz naselja Negosavlje kod Medveđe pronađeno je sinoć oko 22:45 u sobi jednog hotela na periferiji Leskovca i pretpostavlja se da je izvršio samoubistvo bešenjem, potvrđeno u leskovačkoj policiji.

G.S. se obesio u tuš kabini hotelske sobe koju je iznajmio sa svojom verenicom sa kojom je za nekoliko dana trebalo da se venča i sa kojom je pripremao svadbeno veselje.

- Na recepciji se prijavio sa svojom ličnom kartom i u hotelsku sobu je ušao sa mladom ženskom osobom. Šta se među njima dešavalo, mi to ne znamo, ali ono što znamo, to je da se prvi put takva tragedija dogodila kod nas, što je uznemirilo sve osoblje. Došla je policija, kao i Hitna pomoć, koja je konstatovala smrt. Kasnije su telo preuzeli njegovi roditelji. Sve se odvijalo u tišini, kako zbog celokupne situacije u zemlji ne bismo uznemirili goste - priča jedan od zaposlenih u ovom hotelu.

Kako saznaje ova portal, G.S. je u hotel je došao sa svojom verenicom nakon porodične svađe.

Pročitajte još:

Komentari (2)

zvrk5

04.08.2020 14:32

Е,јадничак...И да ли је фамилија сада срећна??? Моји родитељи нису дошли на венчање мог супруга и моје ,али њихово ме мишљење не занима јер први они нису узор доброг брака.15 година смо у браку,3 деце имамо и гледамо своја посла.Подстанаришемо,мучимо се,али ми је боље и то него да живим са диктаторима.Жао ми је што овај момак није имао петљу да пљуне све и право са цуром пред олтар.