NESTAO SIN BIVŠEG GOLMANA CRVENE ZVEZDE ZVONKA MILOJEVIĆA Mladen poslednji put primećen u Umčarima, ako ga vidite odmah POZOVITE policiju

Da li ste ga videli

Nestao
Nestao, Foto: printskrin

 

Mladen Milojević (22), sin nekadašnjeg golmana Crvene zvezde Zvonka Milojevića, nestao je u mestu Umčari nadomak Beograda.

Informaciju je objavila Mladenova sestra Magdalena, odnosno ćerka legendarnog jugoslovenskog golmana, koja je ispričala da je njen brat nestao u petak 21. maja, kada mu se na Umčarima pokvario automobil.

 

- Otišao je do prvog servisa gde se obavlja tehnički pregled, kako bi ga uputili dalje u neki servis koji bi mogao da m pomogne. Na snimku nadzornih kamera vidi se Mladen, ali nakon toga mu se gubi svaki trag. On je navodno krenuo ka tom servisu, ali nikada tamo nije stigao - očajno je za  ispričala Magdalena.

 

Ona dodaje da je Mladen na sebi imao sivi duks, crnu trenerku i patike "džordanke".

- Javio nam se jedan deda koji tvrdi da je video momka koji liči na Mladena, negde oko 17 časova. Kaže da je bio jako uznemiren i da je nešto promumlao sebi u bradu, a onda otrlao ka šumi koja se nalazi u pravcu ka Smederu. Ne znamo da li je to istina - rekla je Magdalena.

 

Kako sestra nestalog Mladena kaže, on je u poslednje vreme imao manje trzavice sa bivšim dečkom njegove sadašnje devojke i zato što je popustio na fakultetu, ali ne zna da li bi išta od toga moglo da se dovede u vezu sa njegovim nestankom.

Ukoliko imate bilo kakve informacije o Mladenu Milojeviću, molimo vas da se javite najbližoj policijskoj stanici ili na broj telefona: 0631540995.

Povezane vesti

 • Korisnik: Zoran Laković
  01/06/2019 - 20:44
  Kocka ili droga, dugovi su zlo.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi