Mladen Mijatović
printskrin
Mladen Mijatović

printskrin

Mladen Mijatović, Foto: printskrin

Kako je objasnio, policija se i dalje nalazi na stadionu fk Partizana.

- Policija se nalazi i dalje na kompleksu Partizanovog stadiona. Oni su tu od jutros u 7 sati. Uz ovu lokaciju, policija je tokom dana pretresala oko 30 lokacija, i to uglavno na teritoriji Beograda, ali i na području Loznice i nekih drugih mesta - rekao je Mijatović.

On je dodao da policija na tim mestima traga za dodatnim materijalnim dokazima protiv organizovane kriminalne grupe na čijem čelu je Velja Nevolja.

- Policija traga za dodatnim materijalnim dokazima koji će biti korišćeni u istrazi. Policija ima saznanja da se na određenim lokacijama nalaze materijalni dokazi, dnk tragovi, oružje, kojima su ljudi mučeni i ubijani. Policija radi po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal.

Kako navodi, Veljko Belivuk je doveden na stadion kako bi eventualno otkrio štekove u prostorijama koje je koristio.

- On je ušao u određene prostorije koje se nalaze u stadionu, kako bi policiji pokazao određene štekove gde se eventualno nešto krije i kako ne bi bilo podmetanja dokaza. On se vratio u maricu i zatim je odveden u pritvor. Tužilaštvo je celoj grupi odredilo zadržavanje do 48 sati, nakon toga će svi biti privedeni na saslušanje.

Pročitajte još: