Mišine ubice likvidirale svekra srpske lepotice?!

N. G, D. Ć/ B .P. | vesti 2019-04-21 21:04:43 2019-04-21 21:04:43

Sin u teškom psihičkom stanju

Tanjug, Sava Radovanović

Sin slučajno ocu nacrtao metu na čelo? Tvrdnje „škaljarca“ Jovana Jovice Vukotića, sina likvidiranog Veselina Veska Vukotića (57), u beogradskom sudu „da mu podmeću oni koji su ubili advokata Dragoslava Mišu Ognjanovića (57)“, isprovocirale su ubistvo njegovog oca, tvrdi naš izvor upućen u stanje u crnogorskom podzemlju.

Pročitajte još:

- Još na početku suđenja Jovica je negirao bilo kakve veze sa „škaljarcima“ i falsifikovanjem dokumenata zbog kojih je iz Turske izručen u Srbiju. Rekao je da mu je bezbednost ugrožena i da neki policajci prodaju informacije o njegovom kretanju jednom mafijaškom klanu. Tvrdio je da mu podmeću isti ljudi koji su ubili advokata Dragoslava Mišu Ognjanovića. Moguće je da je ovo isprovociralo plaćenike koji su ubili advokata i da su na neki način želeli da ga kazne, jer „previše priča“ - kaže naš izvor upućen u prilike u podzemlju.

- Kao meta izabran je neko koga najviše voli. Jovica je tražio da iza zatvorenih vrata sudnice ispriča sve o klanova, čime je nacrtao metu na čelo bliskim ljudima.

Jovica je u teškom psihičkom stanju otkako je saznao da mu je otac ubijen pred kućom - kaže izvor „Alo!“.

Božidar Spasić, bivši operativac Državne bezbednosti, kaže za „Alo!“ da je ubistvo nastavak rata klanova koji se nije ni prekidao.

- Ovo je obračun mafije i rat do istrebljenja. Ubistvom Vukotića poslata je poruka suparničkom klanu da će im uništiti celo pleme i sve pripadnike. Ubijena je glava porodice, što može biti poruka njegovom sinu, ali se osveta može nastaviti ubistvima drugih članova porodica jer se ide do potpunog uništenja - navodi Spasić.
Naš sagovornik nije želeo detaljnije da se izjašnjava o Ognjanoviću osim što je rekao da je istraga usmerena na oba klana.
- Možda „škaljari“ i “kavčani“ žele jedni drugima da podmetnu tu likvidaciju - zaključuje Spasić.

 

Expand player
Pogledajte više