Miroslav Ilić prvi put čuje da je pozvan u sud
Masanori Jošida,ALO
Miroslav Ilić prvi put čuje da je pozvan u sud

Masanori Jošida,ALO

Miroslav Ilić prvi put čuje da je pozvan u sud, Foto: Masanori Jošida/ALO

Viši sud u Beogradu juče je odlučio da 21. oktobra u sudnici okupi Miroslava Ilića, Mirjanu Antonović i mladog lekara Devina da bi se konačno razrešila ova ujdurma.

Devin ANtonović uzim aodmor da dođe na suđenje

E-stock, Miloš Rafailović

Devin Antonović uzima odmor da dođe na suđenje, Foto: E-stock/ Miloš Rafailović

- Devin, njegova majka i folk pevač će se tog dana sresti oči u oči, u istoj sudnici. Povod je tužba mladog lekara, koji traži da se utvrdi da je Miroslav njegov rođeni otac! Toga dana može da se reši misterija i da se okonča ovaj trogodišnji slučaj. U slučaju da Miroslav ne prizna sina i ne pristane na DNK analizu za utvrđivanje očinstva, proces će biti nastavljen saslušanjem njihovih prijatelja, koji tvrde da su svedoci njihove ljubavne romanse - kaže naš izvor iz suda.

Mirjana Antonović

Alo!/Masanori Jošida

Pitaće Miroslava zašto se blamira, Mirjana Antonović, Foto: Alo!/Masanori Jošida

Advokat Vilijam Paspalovski, koji zastupa Devina Antonovića, izjavio je posle suđenja, koje je bilo zatvoreno za javnost, da je sud odlučio da sasluša sve učesnike.

Pročitajte još:

 

- Ovo bi se u Americi vrlo lako rešilo jer se DNK tamo mora uzeti. Kod nas to ne može da se uradi na silu, osim u krivičnom postupku. Niko ne može da prisili Miroslava Ilića da pristane na proveru DNK protiv svoje volje. Svedoci njihove veze mogu da daju svoje iskaze, pa da sudija proceni šta je istina - rekao je Paspalovski i istakao da spor pokrenuli zato što veruju da su u pravu.

Vilijam Paspalovski veruje da će dobiti spor

Masanori Jošida,ALO

aDVOKAT Vilijam Paspalovski veruje da će dobiti spor, Foto: Masanori Jošida/ALO

Na pitanje zbog čega popularni folker ne pristaje da DNK analizu, advokat kaže da je to pitanje za Miroslava Ilića.

- Ostaje da sud na osnovu iskaza svedoka i njihovih zajedničkih fotografija utvrdi šta je istina. On je javna ličnost i ako su se viđali, bilo ih je lako prepoznati. Najkraći put bi, ipak, bio DNK test. Devin i njegova majka mogu doći jedino u oktobru, jer tada moj klijent ima godišnji odmor - naveo je Paspalovski.

Biće mi zadovoljstvo da ga pogledam u lice

Mirjana Antonović u izjavi za „Alo!“ kaže da joj je veoma drago što je zakazan sudski termin za konačno saslušanje.

- Sud traži da se pojavimo Miroslava, Devina i ja u isto vreme. Biće mi zadovoljstvo da Miroslava pogledam u lice i pitam ga: „Zašto?“. Posle tolike sreće i ljubavi, zašto smo doživeli da se blamira na ovakav način u vezi s našim sinom Devinom. Zašto?! Devinu taj susret neće biti lak. Prvi put će se sresti s ocem kao odrastao momak i to pod ovakvim okolnostima. Njegova je želja bila samo da porazgovara i zagrli svog oca. Sad se to sve pretvorilo u nešto sasvim drugo.

 Podsetimo, posle tužbe mladog lekara iz Amerike, koji traži da Ilić uradi DNK test, te tvrdnji njegove majke Mirjane Antonović objavljenih u autobiografiji „Ovo malo istine“, da je Devin začet u njenoj ljubavnoj vezi sa pevačem, sud će konačno da razjasni da li su ili nisu u krvnom srodstvu!

Naš izvor blizak sudu navodi da je Slavuj iz Mrčajevaca čak dve godine odlagao suđenje na foru žalbi oko nadležnosti suda!

- Prvo su tvrdili da Viši sud u Beogradu nije nadležan, već da postupak treba da se vodi pred američkim. Međutim, Viši sud je odbacio žalbu i utvrdio da je nadležan za utvrđivanje očinstva. Na to su uložili novu žalbu Apelacionom sudu u Beogradu, ali je i tamo sve odbačeno i potvrđeno je rešenje Višeg suda. Tada su pokrenuli takozvanu reviziju pred Vrhovnim kasacionim sudom Srbije protiv rešenja Apelacionog suda. Međutim, revizija je odbijena i potvrđeno je rešenje Apelacionog suda, posle čega je zakazan pretres.

Pročitajte i ovo:

 

Spor oko nadležnosti suda ovim je okončan i predstoji saslušanje parničnih stranaka - objašnjava Vilijam Paspalovski.

Miroslav Ilić juče nije bio dužan da se pojavi na sudu, dok će u oktobru morati da dođe.

 

Komentari (2)

gago

26.03.2019 08:47

Silom dobija tatu.Sta se menja posle toga?Da je maloletan razumeo bih,ovako jedna zena hoce da ozvanici nesto sto se mozda desilo pre mnogo godina a ako misli de se nesto i u materijalnom smislu ocese onda ce naici na čvor u vidu Goce Ilic.

Angela

26.03.2019 19:53

Neverovatno je odugovlačenje i nesposobnost suda da završi postupak.Sramno je ponašanje pevača,čiji postupci viśe nego očigledno potvrđuju očinstvo.Gospodine Iliću pokažite trunku savesti i prestanite da povlačite ovog mladog čoveka po blatu neizvesnosti i radoznalosti čaršije.U svakoj drugoj zemlji bi ova lakrdija odavno bila završena.