NAJNOVIJI DETALJI O BEBI OSTAVLJENOJ U KONTEJNERU Mirjani stariji sin oduzet, otac novorođenčeta traži DNK test! Evo kakva sudbina čeka majku koja je bacila dete!

Muškarac, za koga se sumnja da je otac bebe pronađene u kontejneru na Čukarici, tražio je utvrđivanje očinstva, dok je Mirjani G, ženi koja je tek rođenu bebu ostavila u đubretu, privremeno oduzeto prvo dete.

Mirjana bacila bebu
Mirjana bacila bebu, Foto: facebook.com

* Mirjani G. suspendovano je roditeljstvo nad starijim sinom

* Sledi i utvrđivanje da li je muškarac koji se navodi kao otac bebe, zaista njegov otac, te će biti rađeno utvrđivanje očinstva

* Mirjana G. juče je u Višem javnom tužilaštvu priznala da je rodila bebu nakon čega ju je bacila u kontejner, ali sledi i utvrđivanje majčinstva uzimanjem DNK osumnjičene

Prema rečima izvora upućenog u slučaj, Mirjani G. suspendovano je roditeljstvo nad starijim sinom, tako da je sada dečak pod starateljstvom Centra za socijalni rad.

Pema nezvaničnim saznanjima, nakon hapšenja i određivanja pritvora Mirjani G, starijeg sina će čuvati deda, odnosno otac osumnjičene s kojim ona živi u stanu, dok zvanično starateljstvo preuzima Centra za socijalni rad.

UŽAS ISPRED PORODIČNE KUĆE U ŽITIŠTU Violeta (35), majka sedmoro dece, ubijena na najužasniji način!

SEVALI NOŽEVI NA ADI CIGANLIJI Mladić izbo tinejdžera (16) ispred poznatog restorana! Horor od ranog jutra!

Utvrđivanje očinstva za novorođenče

Takođe, sledi i utvrđivanje da li je muškarac koji se navodi kao otac bebe, zaista njegov otac, te će biti rađeno utvrđivanje očinstva.

HITNA POMOĆ ZATEKLA UŽAS Muškarca (65) zadesila jeziva nesreća na Smederevskom putu!

Mirjana G. juče je u Višem javnom tužilaštvu priznala da je rodila bebu nakon čega ju je bacila u kontejner, ali sledi i utvrđivanje majčinstva uzimanjem DNK osumnjičene.

Uglednog veterinara ubio traktor! Porodica videla da se ne vraća kući, krenuli u potragu, a onda su zatekli stravičan prizor!

AUTOR: Alo.rs/ T.S./ N.M. DATUM I VREME: 29.08.2019. 15:31 Tragedija! Muškarac starosti 53 godine smrtno je stradao uz šumi u ataru sela Bunuša nadomak leskovačke varošice Vučje. Kako nezvanično saznajemo, njega je poklopio traktor sa prikolicom u šumi u kojoj je najverovatnije pošao po drva koje je spremao za ogrev za sledeću zimu.

Podsećanja radi, bebu je u kontejneru 26. avgusta rano ujutru pronašao penzioner Slobodan Cvetković dok je šetao psa. Mirjana G. se porodila sama u svom stanu dok su njen otac i maloletni sin spavali u drugoj sobi.

Bonus video

Gori automobil na Pupinovom mostu!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi