Muškarac zlostavljavao devojčicu
Shuterstock
Muškarac zlostavljavao devojčicu

Shuterstock

Muškarac zlostavljavao devojčicu, Foto: Shuterstock

Ona je na saslušanju u nadležnoj instituciji šokirala sve prisutne kada je rekla da je oralno zadovoljila još nekoliko starijih muškaraca. Policija je uzela snimke s nadzornih kamera u blizini plaže da ih detaljno pregleda i utvrdi da li devojčica govori istinu i s koliko je muškaraca bila, a pretpostavlja se da ih je bilo najmanje petorica.

Devojčica je išla na plažu uvek u donjem vešu, zbog čega je privlačila pažnju starijih muškaraca.

Prema nezvaničnim informacijama, sredinom prošle godine zaječarskom Centru za socijalni rad prijavljeno je da roditelji zanemaruju ovu devojčicu, Nadležni su otišli u porodicu, u iznenadnu proveru, ali su utvrdili da je prijava bez osnova i posle toga su zaključili slučaj.

- Ukoliko se ispostavi da devojčica govori istinu, protiv njenih roditelja će biti pokrenut postupak zbog zanemarivanja. Istraga ga je još u toku, ali se očekuje da će istina isplivati na videlo - dodaje naš sagovornik.

Podsetimo, Milorad je od 26. avgusta ove godine gotovo svakodnevno išao s devojčicom na plažu. 

Osumnjičenom je određen pritvor do 30 dana.

Ginekolog utvrdio da je dete nevino

Devojčicu je, kako saznajemo, pregledao ginekolog Zdravstvenog centra u Zaječaru, koji je utvrdio da nije razdevičena. Osumnjičeni je, kako saznajemo, u policiji negirao sve što mu se stavlja na teret.

PROČITAJTE JOŠ