Marko Milićev
Facebook
Marko Milićev

Facebook

Marko Milićev, Foto: Facebook

Naime, Milićev je oženjen i tokom bračnih poseta u zatvoru njegova supruga je zatrudnela i oni su dobili dete.

Bračna soba u novom zatvoru u Pančevu

Alo!

Bračna soba, Foto: Alo!

Odbrana Marka Milićeva danas je kroz sednicu Krivičnog vanpretresnog veća Trećeg osnovnog suda pominjala ovu informaciju kao razlog za puštanje vozača "Kantrimena" na uslovnu slobodu.

Milićev danas nije prisustvovao sednici pošto nije doveden u Treći osnovni sud.

Sud je odlučio da Milićev za sada ostaje iza rešetaka i zatražio dopunu o proceni njegovog vladanja i resocijalizacije u zatvoru.

Odbrana Marka Milićeva tražila je da se ispita vaspitač koji je nadležan za Milićeva u zatvoru "Zabela" jer je priloženo mišljenje zatvora o njegovom vladanju i resocijalizaciji bilo šturo i bez obrazloženja.

Sud nije odobrio ispitavanje vaspitača, ali je zatražio od "Zabele" dopunu iskaza, kao i odgovore na pitanja da li je resocijalizacija Milićeva okončana, da li postoji njegov napredak i ako postoji u čemu se on ogleda, a sud je zatražio i da iz zatvora dobiju konkretno mišljenje da li Marko Milićev treba da izađe na slobodu.

Naredno ročište zakazano je za 20. septembar.

Marko Milićev je osuđen na četiri i po godine zatvora jer je u julu 2014. godine vozilom "mini kantrimen" usmrtio Luku Jovanovića (21) na beogradskom Brankovom mostu, a potom pobegao sa lica mesta i iz države.

Komentari (4)

Ako je on uopšte...

30.08.2018 16:14

Šta ti je život,država...Omogući ti da praviš decu i uživaš u nekim čarima života a u zatvoru si jer si zgazio tuđe dete...I nisi stao i nisi pomogao...nego si pobegao preko da izbegneš kaznu (koja je kako vidimo superiška,ne plaćaš porez,redovni obroci,redovan sex...)

crna trojka

30.08.2018 17:39

Koja je to pravda da se robijašima dozvoljava da imaju sex posete!?!? S kojim pravom i opravdanjem je to dozvoljeno?? Umesto da je u dubokoj samici na desetine godina što štiti uporno ubicu, on ima sex posete!!??

gistro

30.08.2018 17:44

On treba da postiže rekorde u tucanju kamenja a ne da pravi decu.

dexi

30.08.2018 17:47

Ako ga puste, a pustice ga jer je ovo Srbija i život običnog mladića koji je gurao pokvarenu ladu ne košta ništa, najprimernije bi bilo da mu otac od poginulog poželi dobrodošlicu na slobodu