Marko Milićev
Facebook
Marko Milićev

Facebook

Kao da je u zemlju propao, Marko Milićev, Foto: Facebook

Dok su Lukini najmiliji suzama zalivali njegovu večnu kuću, Marko Milićev se u potpunosti povukao iz javnosti i niko ne može da dođe do njega.

Pročitajte još:

Marko Milićev kao da je u zemlju propao. On je iz zatvora izašao ranom zorom u „marici“, a nakon toga, bar kako tvrde njegovi roditelji, nije se pojavljivao u porodičnoj kući u Višnjici. Isto tako, otac Markove supruge Nade odbija da kaže da li je zet mir našao pod njegovim krovom.

Kuća tasta Marka Milićeva

Masanori Jošida

Kuća tasta Marka Milićeva, Foto: Masanori Jošida/Alo

Vrata kuće Markove supruge Nade Milićev, koja se takođe nalazi u Višnjici, isključivo otvara Markov tast, koji odbija da razgovara sa novinarima. Zanimljivo je da su u petak u trenutku dolaska novinarskih ekipa brzo spuštene roletne na velelepnoj kući Markove supruge, pa se sumnja da on nalazio unutra. Tada je tast novinarima rekao da će Marko „doći sutra“ i da ne zna gde mu je ćerka.

Preporučujemo i ovo:

Roletne na kući su i u subotu bile spuštene, a komšije tvrde da nisu videle ništa neobično.

Bojan Jovanović sa ćerkom na Lukinom grobu

Masanori Jošida,Alo

Bojan Jovanović sa ćerkom na Lukinom grobu, Foto: Masanori Jošida/Alo

Dok se Milićev krije od javnosti, Lukini najmiliji i dalje pate zbog tragedije koja je zadesila njihovu porodicu. Oni su u subotu, na Zadušnice, izašli na Lukin grob. Poručuju da ako Marko Milićev ima želju da popriča sa njima, vrata su mu otvorena.

„Može slobodno da dođe kod mene i da kaže šta je istina. Samo ne znam koji bi bio njegov poriv da se vidi sa mnom. Ako ima želju, moja vrata su mu otvorena“, rekao je juče na grobu svog sina Bojan Jovanović, otac Luke Jovanovića, koga je 25. jula 2014. na Brankovom mostu „kantrimenom“ usmrtio Milićev.

Luka Jovanović

privatna arhiva

Prekinuta mladost, Luka Jovanović, Foto: Privatna arhiva

On za naš list kaže da Milićevu ne želi ništa loše.

- Ja Marku ne želim zlo. Na slučaj je stavljena tačka, a on je odslužio svoje i nestao. Ali mislim da će doći dan kada će se saznati istina - uveren je Bojan Jovanović.

Lukina majka umrla pre pogibije

Luka je do nesreće živeo sa bakom Ksenijom i mlađim bratom. Kako „Alo!“ saznaje, Lukina majka se posle razvoda sa suprugom ponovo udala, ali se u međuvremenu razbolela od teške bolesti i umrla. Posle Lukine pogibije, njegov mlađi brat je M. J. je prešao da živi kod oca i maćehe.

On se osvrnuo i na optužbe Mirjane Marković, majke Marka Milićeva, da je njemu i njegovoj supruzi Sanji „samo stalo do para“. Takođe je odgovorio i na prozivke Milićevljeve majke zbog čega Luka nije živeo sa njim, već sa njegovom majkom u Zemunu.

- Neću da komentarišem reči osobe koja za četiri i po godine nije izjavila saučešće našoj porodici. Luka je živeo u stanu u kojem se rodio i odatle je otišao u smrt. Ona i njen suprug su odavno imali šansu da kažu šta misle. To nikada nisu učinili - ogorčen je Bojan Jovanović zbog optužbi majke Marka Milićeva.

Zaslepeo me blic

Marko Milićev je na suđenju tvrdio da nije kriv.

- Nisam ni znao da sam udario čoveka. Snimali su selfije u „kantrimenu“ i blic me je zaslepeo. Video sam kroz maglu neki automobil, ali sam mislio da se kreće. Taj automobil nije imao upaljena svetla. Pokušao sam da skrenem ulevo i da izbegnem sudar, ali nisam uspeo u tome. Čuo sam tup udarac, ali nisam bio svestan da sam udario čoveka, niko u mojem autu nije ništa primetio - tvrdio je Milićev.

Lukina maćeha Sanja je takođe revoltirana zbog optužbi Markove majke.

- Samo se čudim ko je osoba koja postavlja pitanje gde je naš Luka živeo! Jer njen sin je živ i to je tuga. I gde je bila za ove četiri i po godine? A da ne pričam o tome da nije izjavila saučešće - rekla je Sanja Jovanović.

Na Lukin grob su juče osim oca Bojana i maćehe Sanje došli i mlađi brat M. J. (17) i najmlađa sestra. Oko grobnice, u kojoj je Luka sahranjen sa dedom po ocu, okupili su se i Lukini drugari, a njegova sestrica je ljubila njegovu sliku.