ZAVETNICA ZBOG MIKE OTIŠLA U POLITIKU! Milica Đurđević Stamenkovski opisala svoja iskustva iz škole glume „Stvar srca“

Milica Đurđević Stamenkovski iz Srpske stranke Zavetnici ispričala je za „Alo!“ svoja iskustva iz škole glume Miroslava Mike Aleksića, koji je osumnjičen da je godinama zlostavljao svoje učenice. Ona je između ostalog rekla da je u neku ruku njemu zahvalna što je bio grub, pa je umesto glume otišla u politiku.

Milica Zavetnica
Milica Zavetnica, Foto: Printscreen

- Želja mi je bila da upišem FDU i spremala sam se. Na preporuku prijatelja otišla sam do njegove škole i ostala zatečena njegovim načinom rada. Već na prvom času je bio neprijatan, vređao me je i prozivao, a tada sam videla da tamo vlada neka čudna klima. Vređao me je jer se nisam obukla po pravilima za koja nisam ni znala, a što sam mu i rekla. Ja nisam naučena da ćutim i saginjem glavu kada je nepravda u pitanju i zato sam mu se suprotstavila. Jednostavno, mislim na osnovu iskustva da njegove metode stvaranja kulta ličnosti i ponižavanja dece nisu dobre. On im je ubijao samopouzdanje i stvarao osobe koje će pet puta razmisliti pre nego što će nešto reći, kao i klimače glavama. Zbog toga sam samo nekoliko puta bila kod njega na časovima - objašnjava Milica.

Kako kaže, njegovo ponašanje ju je poljuljalo.

- Smatram da je prenaglašeno reagovao i videlo se da to nije očinska kritika, već da ima neku sadističku reakciju. Mene je baka učila da i kada te neko grdi, treba da izgleda kao da te blagosilja. Tada se videlo da su ostali bili naučeni da trpe, jer su me čudno gledali kada sam mu se suprotstavljala. Mislim da je favorizovao prilikom prijema svoje polaznike i da je predstavljao svoju školu kao kult prestiža, što ona jednim delom i jeste bila, ali iza tih zatvorenih vrata kao da niko nije znao ili se pravio da ne zna šta se dešava - rekla je Milica.

Ona je dodala da je zbog tih odnosa upisala drugi fakultet i na neki način mu je zbog toga i zahvalna.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi