"JA ĆU POLAKO U P*ČKU DA GA UBACIM" Milić slao devojčici (13) ogavne poruke! Otkriven još jedan pedofil i jeziva prepiska! (FOTO)

Lovci grupe Stoppedofilijisp otkrili su novog predatora na Fejsbuku koji je slao lascivne poruke osobi koja se predstavila kao 13-godišnja devojčica. Otkriveni pedofil najpre je započeo konverzaciju sa maloletnicom, a potom slao svoje gole fotografije pozivajući devojčicu da stupi sa njim u seksualni odnos.

Pedofil, Rusija
Pedofil, Foto: Alo!

Samo nedelju dana nakon što je otkriven 29-godišnji Goran Milosavljević, pedofil koji se predstavljao da je iz Zaječara, operativci grupe Stoppedofilijisp nahvatali su novog predatora, 31-godišnjeg Jocu Milića na čijem Fejsbuk profilu piše da je iz Kragujevca.

Ovaj pedofil, navodno zaposlen u mlekari Kuč Company, nije prezao od poziva za seksualnim kontaktom sa maloletnicom, kojoj se najpre „predstavio“ golim fotografijama pokazujući svoj polni organ. On se fotografisao u kupatilu i pravio selfije ispred ogledala, nakon što je devojčicu pitao „hoćeš da vidiš moje telo sada? Da vidiš kako sam zgodan“.

Pedofil, Rusija
Pedofil, Foto: Alo!

 

Pedofil, Rusija
Pedofil, Foto: Alo!

 

Pedofil, Rusija
Pedofil, Foto: Alo!

 

Pedofil
Pedofil, Foto: Alo!

Na pitanje maloletnice „i ne smeta ti da mi šalješ to iako imam 13 godina?“, predator je slao sve vulgarnije poruke i fotografije, a onda je usledilo njegovo pitanje „šta misliš da probaš sa mnom seks? Ja ću polako u pi*ku da ubacim“. Na ponovljeno pitanje maloletnice „ti hoćeš seks sa mnom, iako imam 13 godina“, odgovorio je „da, ti si baš zgodna za seks“. Posle provere osobe koja se predstavila kao maloletnica od 13 godina, da pedofil potvrdi da je to ipak on, Joca Milić se fotografisao, a onda je posegnuo za video chat-om. Kako su ranije za „Alo!“ rekli iz grupe Stoppedofilijisp, pedofile često identifikuju na taj način.

- Identifikuju se snimkom na kraju, kada pozovu putem video chat-a. Druga strana, tj .naši operativci budu u mraku i tada ga uslikamo. Takođe, nekada kada se nakači neki pedofil na neko dete, mi u dogovoru sa roditeljima preuzmemo nalog i nastavimo razgovor, a zatim kad traži video poziv od deteta, uslišimo mu želju, postavimo dete da se vide i tu mu je kraj. Skoro smo imali u Tuzli takav slučaj. Pedofil je završio iza rešetaka - navode iz ove grupe.

Grupa Stoppedofilijisp u svojim redovima ima desetak operativaca koji deluju širom Balkana. Osnovni cilj im je da upozore roditelje i decu na opasnost koja vreba od pedofila na društvenim mrežama i na taj način ih zaštite.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi