Policija
Alo/ Masanori Jošida
Policija

Alo/ Masanori Jošida

Policija, Foto: Alo/ Masanori Jošida

U Čortanovcima se prepričavaju krvavi detalji šokantnog ubistva. Milan u petak pre podne Đukićevoj pretio na radnom mestu

U Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici danas će biti saslušan Milan Trbojević (56), iz Inđije, osumnjičen za krivično delo ubistvo. Njemu se na teret stavlja da je u petak oko 23.30 nožem prerezao vrat Nadi Đukić (58), iz Čortanovaca, ženi s kojom je bio nekoliko godina u emotivnoj vezi. Ni tri dana posle ovog krvavog zločina komšije u Ulici Vlade Grbića Junaka u Čortanovcima, gde se odigrala tragedija, ne mogu da se priberu od šoka. Mnogi od njih krive Nadu što je uopšte ulazila u vezu sa čovekom koji je preke naravi i konfliktan.

Pročitajte još:

- Milan je već od prepodnevnih sati u petak počeo da pije. Žena je radila kao spremačica u predškolskoj ustanovi u Beški, i on je otišao kod nje na posao. Pozvao je da izađe napolje, ali ona nije htela. Mogao je i tamo da je ubije, s tim svojim pomahnitalim umom - priča J. R. iz Čortanovaca, kojem je supruga ispričala za ovaj događaj.

Čortanovčani kažu da je veza između Nade i Milana bila turbulentna, praćena nasiljem i svađama, kao i da je policija često dolazila da interveniše. To potvrđuje i mladić koji se zatekao na licu mesta odmah posle krvavog pira.

- Kada je policija stigla, odmah se videlo da znaju ko je i kakav je Trbojević. Stariji policajac je ispričao jednom komšiji da je lično nekoliko puta hapsio Milana i pisao mu prijave. Očigledno da je negde zapinjalo u sudu jer nije bio procesuiran - tvrdi sagovornik "Novosti".

Policajci

Alo!/Rajko Ristić

Policajci, Foto: Alo!/Rajko Ristić

MOTIV LJUBOMORA

Milan je priznao mladiću koji je pritekao u pomoć kad je video Nadu da leži na zemlji da je isekao iz ljubomore, sumnjajući da ga ona vara sa čovekom kod kojeg su upravo te večeri bili.