INSPEKTORI ZGROŽENI ŠTA SU DEVOJKE ISPRIČALE U SVEDOČENJU Mika Aleksić snimao silovanja: Ubeđivao je svoje žrtve da tako "VEŽBAJU KADAR" za erotske scene

Profesor glume ubeđivao je svoje žrtve da tako “vežbaju kadar” za erotske scene

Milena Radulović i Mika Aleksić
Milena Radulović i Mika Aleksić, Foto: Alo.rs/ATA Images

Miroslav Mika Aleksić snimao je pojedine devojke dok ih je seksualno zlostavljao u svojoj kancelariji, saznaje Informer.

Profesor glume ubeđivao je svoje žrtve da tako "vežbaju kadar" za erotske scene, bez kojih neće moći da se probiju u svetu filma, bez kojih neće moći da se probiju u svetu filma!

Kada bi završio sa iživljavanjem, Mika bi nesrećne devojke, kako one kažu, "blagosiljao" i rekao bi im: "Sada ste se sjedinile s Bogom?!"

Policiji se, kako Informer saznaje, do sada prijavilo tridesetak devojaka koje su optužile Miroslava Miku Aleksića da ih je u poslednjih 12 godina seksualno zlostavljao u školi u školi glume "Stvar srca".

- Svedočenja tih devojaka, koje su sve bile maloletne u vreme kad su zlostavljane i silovane, šokirala su inspektore. Iskazi nekoliko devojaka su skoro istovetni, što ukazuje da je Aleksić koristio iste metode kako bi manipulisao učenicama i tera ih na seks i bludne radnje. One su ispričale da ih je Mika zaključavao u svoju kancelariju, u kojoj su bili kamera i monitor. Profesor bi im zatim naredio da se skinu gole i ubedio ih da će ih naučiti posebnim veštinama snimanja erotskih scena kako bi, navodnom njihova tela na ekranu izgledala kao umetničko delo - kaže izvor.

Prema njegovim rečima, Mika bi postavio devojke ispred kamere, pa bi im objašnjavao iz kog ugla da snimaju gole grudi, pri čemu bi ih dodirivao i mazio po dojkama.

- Aleksić ih je ljubio i lizao po telu, sve vreme ubeđujući učenice da se fokusiraju na kadar i kameru. Takvom manipulacijom im je zapravo skretao pažnju i neke od njih u tom trenutku nisu bile ni svesne toga da su zloupotrebljene i seksualno zlostavljane. Bile su uverene da im je profesor zapravo otkriva tajne glumačkog zanata - kaže sagovornik, i dodaje da Aleksić, po svemu sudeći, nije čuvao snimke zlostavljanja.

BONUS VIDEO

Više o sličnim temama čitajte OVDE!

Povezane vesti

 • Korisnik: Maja
  24/01/2021 - 21:01
  Zalosno je koliko ljudi podrzava ovog manijaka.Pitate se zasto su cutale?Zato sto nisu bile dovoljno jake da se suoce sa osudom jer u ovoj selendri srbiji zena je kriva za sve
 • Korisnik: Slaviša
  22/01/2021 - 18:13
  Možda je te snimke sakrio. Ne treba mu verovati.
 • Korisnik: Muzafer
  22/01/2021 - 15:30
  Ipašće da su sve izlizane izlazile iz Mikine škole?
  • Verica @Muzafer
   22/01/2021 - 16:19
   Na sve ovo što su deca doživela ti si u muškom šovinističkom maniru samo novu gadost umeo da izgovoriš. Imaš li ćerku, ženu, majku? Možda je neka silovana a da to i ne znaš. Da jeste, dali bi tako pričao?
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi