„Sad me je strah da zaspim“: Kemal Šakir (69)
Branko Janačković
„Sad me je strah da zaspim“: Kemal Šakir (69)

Branko Janačković

„Sad me je strah da zaspim“: Kemal Šakir (69), Foto: Branko Janačković

Uhvatili su ga za noge i izvukli iz kreveta, a onda počeli da biju vičući: „Mi smo Arkanovi, gde su pare“!

- Upali su oko 3.10. Jedan je počeo da me davi, a onda su usledili udarci u glavu. Sve u stanu su prevrnuli. Uzeli su mi celu ušteđevinu od 650 evra i 10.000 dinara od penzije koju sam imao - jada se Šakir, koji je penzionisani sudski prevodilac za turski jezik.

Iako ima velikog psa u dvorištu koje je ograđeno ogradom sa šiljcima i bezbednosnu kameru na ulazu u kuću, razbojnici su upali u njegov dom razvalivši rešetke na dnevnoj sobi, sa zadnje strane kuće. On kaže da je jedan razbojnik imao crnu kapuljaču sa belim prugama i da su mu se videle samo oči, a da ostale nije video jer je bio prestravljen od batina i pretnji.

- Vezali su mi ruke i noge kablovima od fena i od monitora kamere i usta da ne vičem. Ostali su tragovi na rukama. Uzeli su mu mi sve što sam imao i što sam stvorio za penzionerske dane. Jedva sam ostao živ. I šta sada da radim. Sad me je strah da zaspim - kaže Šakir.

Komentari (8)

Nemanja

18.03.2016 16:37

ETO SRBIJO DACIC ,PALMA DODIG REDOVNO POSECUJU CECU I VELICAJU ARKANA ,ZA SVE SU POLITICARI KOJI25 GODINA ROTIRAJU KRIVI

Saša

18.03.2016 19:04

@Nemanja - Kako si sve pomenuo osim Vučića.

vitez

18.03.2016 18:36

Eto, deda "đabe si krečio" i ograda i pas i kamera. Ma kavi Arkanovci kakva budalaština. Lopovčine, bagra.

Sima

18.03.2016 19:39

Ima u ovoj vesti dosta interesantnih detalja, na koje će malo ko obnratiti pažnju... Dakle, ubogi penzioner ima u dvorištu velikog psa, ogradu sa šiljcima, video nadzor i rešetke na prozorima soba?! Ne kažem da je trebalo da ga pokradu, ali m kopka šta će mu sve te mere obezbeđenja zarad nekih 750e koje je imao kod sebe.

jo

18.03.2016 20:01

znaci ovom i ovakvima treba javiti da coveka nema medju zivima vec deceniju i po...ovo je vise nego pateticno...

Bata prorok

18.03.2016 20:33

Dali stvarno se radilo na to pitanje ,to jest na taj problem .Znam mnoge ljude koji su opljačkani od drumskih razbojnika ,vezivani za radijatore .Plevili su kod tipovanih ljhudi koji su imali koju paru u kući .Neko je te kriminalce štitio ,jer nikad ti ljudi nisu dobili odgovor ko je to učinio .Dođe kao tabu tema to su oni koji imaju zaštitu odizgo ,tako se govorilo .Mnogima je i prećeno da ne čačkaju problem ,ako žele dobro ukućanima .

Ricardo

18.03.2016 21:44

To su gluposti. U romskom naselju da imaš psa u dvorištu, da imaš kamere i da imaš rešetke na prozorima i da ti dodju arkanovci za 600 eura. TEŠKO. To su mnogo veće pare.

Pilottt

18.03.2016 23:16

Ma ne pali se rodjace. To nema blage veze sa Arkanom ili sl. To su obicne ulicne jajare. Da imaju ista muskog u sebi, stali na crtu nekom sebi ravnom a ne trojica momaka u ver. punoj snazi, prebili starca i oteli mu pare. Ko besni psi u coporu, kada nasrnu na nekog slabasnog ili povredjenog. Pohvatati to pod hitno i poslati 10 godina na robiju, jer brukaju i Srbe i Srbiju a Boga mi i ceo ljudski rod!!!