BOLESNI MAGIJSKI RITUAL KOD LESKOVCA! Meštani su prvo čuli vriske, a kada su videli šta radi jedna žena, skamenili su se od straha!

Potpuno naga žena umotana samo u ćebe vršila je noćas magijski obred u centru Vinarca nadomak Leskovca, nasred mosta u ovom selu, a kada su meštani koji su tuda prolazili počeli da zastajkuju i da je posmatraju, ona je skinula ćebe sa sebe i kao od od majke rođena pobegla prema reci Jablanici, tvrde očevici.

Crna magija, vradžbine, urok, prokletstvo, gatare
Foto: Shutterstock, ilustracija

Mladić koji je tuda prolazio automobilom vraćajući se iz grada oko ponoći, uslikao je bačeno ćebe i zapaljene sveće, ostavljene pored puta usred prekinutog rituala.

Marko je svirepo ubio majku, a onda vikao: "Ja sam Isus i moram da namirim trojstvo"

Sekte osvajaju Srbiju! Marko Puzić, Foto: Facebook/Printscreen * Šta to natera čoveka da ubije sopstvenu majku? Da ubije osobu koja mu je podarila život?

- Video sam ženu zamotanu u ćebe kako sedi nasred mosta i pali sveće. Najpre sam mislio da joj je pozlilo, da joj nije dobro. Kada sam zaustavio automobil i izašao iz njega, ona je skinula ćebe i potpuno gola otrčala prema koritu reke ispod mosta - tvrdi ovaj Vinarčanin.

 

Ceo ritual posmatrale su i budne komšije iz okolnih kuća i tvrde za JuGmediu, da su ih probudili urlici usred noći koji su dopirali sa mosta.

“Ne verujem da je u pitanju neka sekta. Više je ličilo na magijski ritual. Nije mi bilo svejedno, jako sam se uplašio. Ne mogu da verujem čime se sve ljudi bave u 21. veku”, komentariše mladi Vinarčanin koji je uslikao ove fotografije.

BONUS VIDEO: Helena Gavran ima četiri godine i tumor na mozgu. HITNO POTREBNA POMOĆ

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi