Masovna tuča zbog Srpkinje u Beču, slavila je razvod na kraju joj muž IZBO DEČKA!

N. Marić | vesti 2018-08-23 05:22:02 2018-08-23 05:22:02

Muškarac zadobio teške povrede i nalazi se u kritičnom stanju!

Printscreen: Youtube

Masovna tuča koja se dogodila u jednoj kafani u Beču potresla je austrijsku javnost, a glavni akteri su Srbi koji su slavili razvod!

Do incidenta je došlo kada je Srpkinja (32) odlučila da upozna članove svoje šire familije s novim dečkom (24), uprkos tome što je tek pokrenula brakorazvodnu parnicu. Ona je zakupila kafanu u bečkom okrugu Mjadling, gde je organizovala večeru za 50 rođaka, koji su to veče upoznali njenog novog partnera, a veselje im je prekinuo njen suprug.

Srbin (35) je u toku proslave ušao u kafanu i nasrnuo na novog dečka svoje još zakonite supruge. Nakon verbalnog kontakta, on je fizički napao mladića, a mnogobrojni gosti su skočili da ih razdvoje. Međutim, došlo je do masovne tuče koja se nastavila na ulici ispred kafane. Muž je izvadio nož i u predelu pluća izbo novog dečka svoje supruge, nakon čega su prisutni pozvali Hitnu pomoć i policiju.

- U velikoj operaciji u 12. bečkom okrugu učestvovalo je 16 patrolnih automobila i četiri specijalne jedinice, odnosno 30 službenika policije. Kada je policija došla, po prijavi, u kafanu, ljudi su bežali na sve strane, a teško ranjenom muškarcu, koji je primio dva uboda u pluća, pružena je hitna medicinska pomoć. On je u teškom stanju odvezen u bolnicu i tamo se lekari sada bore za njegov život. Pored teško povređenog mladića, u bolnicu je primljeno i nekoliko muškaraca, koji su zadobili lakše povrede. Oni su ubrzo pušteni na kućno lečenje, a neki su i odbili da im se ukaže medicinska pomoć - izjavio je Harald Soros, portparol bečke policije.

Nakon što je uhapšen, bivši muž je priznao da je napao dečka svoje još zakonite supruge, ali nije objasnio motiv zbog čega je počinio to krivično delo. Supruga je takođe dala iskaz, u kojem je optužila supruga za nasilje. Policija trenutno istražuje detalje ovog incidenta.

Expand player
Pogledajte više