NESTAO PRED SUĐENJE Marko i Ivan urinirali u CRKVI, potom UBILI ČOVEKA jer se izdrao na njih, a sada je jedan u BEKSTVU!

Optuženi sa nanogicom nestao pred početak suđenja

Nerazdvojni drugari: Petković i Asodi
Nerazdvojni drugari: Petković i Asodi, Foto: društvena mreža

Na suđenju za ubistvo Saše Joksića (39) pre tri godine u crkvenoj porti u Vraniću, jedan od optuženih Marko Petković (22) nije se pojavio na glavnom pretresu, kao ni prethodni put, pa je sud za njim raspisao poternicu!

Urinirali po crkvenom dvorištu, pa ubili čoveka!

Njegovi branioci nemaju informacije šta se dogodilo niti gde je njihov branjenik.

Na optuženičkoj klupi trenutno je samo Ivan Asodi (23), koji se nalazi u pritvoru. Njih dvojica se terete za teško ubistvo, a zločin koji se dogodio početkom avgusta 2015. ni tri godine kasnije nema epilog. Suđenje je ovog proleća počelo iz početka. Glavni pretres je u utorak ponovo odložen, za 17. septembar.

Vozač koji je jurcajući 240 na sat odveo tri drugarice u SMRT, pušten iz bolnice, a onda ga je zadesilo OVO!

Otvoreno je pitanje da li će zamenica tužioca tražiti da se Petkoviću, kome se izgubio trag, suditi u odsustvu. On je na sud dolazio od kuće, jer mu je pritvor krajem prošle godine zamenjen kućnim.

Milan Joksić, otac ubijenog Saše, u utorak je bio na ivici suza, ogorčen na niz sudskih odluka.

"Mnogo ga je voleo, a Marko je mog sina maltretirao, varao i tukao!"

- Sudija ga je "častila" slobodom, a mene je izbacila tada iz sudnice. Nanogica se ne daje ni dilerima, a kamoli na suđenju za ubistvo.

Ubijeni: Saša Joksić
Ubijeni: Saša Joksić, Foto: Privatna arhiva

Podsetimo, Petković i Asodi, koji su bliski prijatelji, u policiji su pre tri godine negirali nameru da ubiju oca dvoje maloletne dece. Odmah nakon ubistva Joksića i ranjavanja njegovog prijatelja Dragana Jovanovića (22), osumnjičeni su istrčali iz porte Crkve Svetog proroka Ilije u Vraniću i pobegli automobilom.

Monstrum se toliko IŽIVLJAVAO nad BEBOM, da je dečaku STALO SRCE, a evo šta je za to vreme RADILA MAJKA!

Očevici ubistva kažu da su mladići izvadili noževe i pre nego što je rvanje počelo. A motiv ubistva Saše Joksića nije mogao biti banalniji. A time i strašniji. Naime, ovaj meštanin Vranića, čija se kuća nalazi u neposrednoj blizini crkve, doviknuo je Petkoviću i Asodiju da ne uriniraju u porti hrama. Joksić je prizor ugledao kad se sa prijateljima uputio u kafić „Palma“ u centru mesta, gde je trebalo da nastave slavlje.

Ubice, koje su čitave noći pile u šatoru kraj crkve, isprovocirala je ova primedba. Oni su potom krvnički nasrnuli na Joksića i Jovanovića, a epilog tuče bila je Joksićeva smrt.

PROČITAJTE ŠTA SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE

Povezane vesti

 • Korisnik: Profa
  11/07/2018 - 12:45
  Umesto da vec robijaju kaznu od 40 godina jedan nosi nanogicu a drugi pobegao....
 • Korisnik: N.N.
  11/07/2018 - 11:32
  Neverovatno!! Ubiju coveka, dobiju nanogicu, sudi im se sa slobode i jedan pobegne!!?? Ciji je sin?? "Bravo" za pravosudje.
 • Korisnik: Mare
  11/07/2018 - 11:08
  Pazi pisti po crkvi i onda ubijes nekog jel ti skrenuo paznju .To bre za bicovanje pa tezak rad pa plus zatvor.
 • Korisnik: mnm
  11/07/2018 - 10:29
  Sudiju u zatvor dok njega ne uhvate!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi