"ŽELIM TE, NE MOGU DA IZDRŽIM, BOLESTAN SAM!" Manijak nasrnuo na devojku u prepunom beogradskom prevozu, putnici ga JEDVA SAVLADALI

Ona se posle napada nalazi u teškom psihičkom stanju, a najviše strahuje što napasnik još nije uhvaćen!

gradski prevoz
Gradski prevoz, ilustracija, Foto: Alo!/Vladimir Marković

Studentkinja iz okoline Obrenovca jedva je spašena od pomahnitalog seksualnog manijaka, koji ju je juče napao u punom autobusu na liniji 860, od Savskog trga do njenog grada. Ona se posle napada nalazi u teškom psihičkom stanju, a najviše strahuje što napasnik još nije uhvaćen!

 

Napadnuta devojka ispričala je za Kurir detalje ovog incidenta zbog kojeg je ceo današnji dan provela na tabletama za smirenje:

- Sinoć oko 22 časa dečko me je ispratio do autobusa, i nisam mogla ni da naslutim šta će mi se posle desiti. Napao me je seksualni manijak, i to pred svim ostalim putnicima. Kao besan je krenuo na mene! Urlao je da želi da bude sa mnom, da ne može da izdrži i da je bolestan. Ljudi su skočili da me brane, ali nisu mogli da ga odvoje od mene. Vikao je: "Društvo je krivo što sam ovakav! Želim da se opustim pored tebe!", priča nesrećna devojka.

 

Ona kaže da ju je na kraju spasio neki mladić, koji je uspeo da je odvoji od manijaka, ali je napasnik posle incidenta pobegao iz vozila.

 

- Sinoć i danas sam veći deo vremena provela u policiji, morala sam da dajem izjave. Pod velikim sam stresom i ceo dan pijem bromazepame, a što je najgore, napasnika još nisu uhvatili. Ne mogu da verujem da se sve to desilo u autobusu punom ljudi, kaže ova studentkinja, koja se nada da će prestupnik biti što pre pronađen.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi