Policija
Alo!/Marko Metlaš
Policija

Alo!/Marko Metlaš

Policija, Foto: Alo!/Marko Metlaš

Pročitajte još:

Napadnuta žena detaljno je prepričala kako joj je, dok je čakala autobus, prišao manijak i počeo da je spopada.

- Stajala sam na autobuskoj stanici kada mi je prišao stariji čovek i upitao me da li imam upljač. Odgovorila sam mu da nemam. Potom mi je zatražio broj telefona, na šta sam mu ja odgovorila da nemam telefon. Ponudio mi je svoj broj, a pošto sam i to odbila rekao mi je: "Ako nećeš broj, onda ću te ovde silovati. Nisi ni svesna kako ja to dobro radim!" - ispričala je napadnuta žena.

Preporučujemo i ovo:

On kaže da je potom naišao autobus u koji je ušla, verujući da će se tako spasti pomahnitalog manijaka.

- Međutim, on je ušao za mnom, sve vrememe je gledao. Tresla sam se. Izašao je na mojoj stanici i u jednom trenutku krenuo ka meni kao da hoće da me poljubi. Pozvala sam supruga telefonom, a zatim i policiju, a on je pobegao - kaže devojka.

Po dolasku u stan, prestravljenu ženu su posetili policajci iz PS Zvezdara.

Policija

Alo!/Dejan Briza

Policija, Foto: Alo!/Dejan Briza

- Policajcima sam zahvalna do neba jer su veoma brzo došli u moju kuću, a potom pozvali i lekare i pružili mi svu neophodnu pomoć i zaštitu. Posle četiri sata su mi se ponovo javili i rekli da su pronašli i priveli osobu koja me je spopadala. Želim da im ovom prilikom uputim veliko hvala. Oni su najveći borci koje sam videla i moji spasioci - kazala je napadnuta žena.

Blagovremenom reakcijom dvojice policajaca, manijak je ubrzo nakon napada uhapšen. O svemu je obavešten i dežurni tužilac Prvog osnovnog tužilaštva koji je naložio policiji da se protiv Z. Đ. podnese krivična prijava za delo polno uznemiravanje.