Ninoslav Jovanović
Tanjug
Ninoslav Jovanović

Tanjug

Ninoslav Jovanović, Foto: Tanjug

- Nadamo se da će dobiti maksimalnu kaznu i da će biti osuđen na doživotni zatvor. Zadovoljni smo brzinom kojom je sprovedena istraga i podignuta optužnica. Ćerka je sada dobro. Sedimo kući zbog ove situacije, ne idemo nigde, gledamo TV, igramo karte i društvene igre. Veliku radost joj pričinjava četvoromesečno štene maltezera koje je dobila na poklon. On je uveseljava po ceo dan, s njom je u sobi, ne razdvajaju se, kaže R. K., otac devojčice.

Portparol VJT tužilaštva Borislav Radonjić potvrdio je da je optužnica protiv Jovanovića podneta u ponedeljak Višem sudu u Nišu na potvrđivanje, ali zbog zaštite interesa maloletnice i delikatnosti slučaja nije mogao da saopšti pravnu kvalifikaciju krivičnih dela koja se Jovanoviću stavljaju na teret.

Malčanski berberin, Ninoslav Jovanović

Alo.rs

Malčanski berberin, Ninoslav Jovanović, Foto: Alo.rs

Nezapamćena drama koja je trajala 17 dana podigla je celu zemlju na noge i mobilisala više od 800 stotina policajaca, pripadnika snaga bezbednosti i dobrovoljaca koji su tragali za otetom devojčicom.

Jovanović je kasnije priznao da je nasumično izabrao devojčicu, koju je na perfidan način naveo da uđe u ukradeni automobil marke "punto", ispričavši joj da je novi električar koji je počeo da radi u njenoj školi i da ne zna put.