Zoran Albić, Prahovo, devojčica, smrt,
Facebook
Zoran Albić, Prahovo, devojčica, smrt,

Facebook

Zoran Albić, Prahovo, devojčica, smrt,, Foto: Facebook

 

Zoran Albić (24) iz mesta Prahovo kod Negotina, koji se sumnjiči da je nasmrt pretukao svoju pastorku Lunu F. (3), isterao je devojčicinu majku napolje pre monstruoznog zločina, pa je dete ubio iza zaključanih vrata! 

Policija, Uviđaj

Alo!/Marko Metlaš

 

 

Majka Vesna Firulović je na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Negotinu kroz plač ispričala da je Zoran, 27. maja, oko dva ujutro, došao pijan i nju bukvalno izbacio iz kuće.

Zoran Albić, Prahovo, devojčica, smrt,

Facebook

Zoran Albić, Prahovo, devojčica, smrt,, Foto: Facebook

 

- Pijan me je probudio i počeo da se svađa, baca i lomi sve što mu je došlo pod ruku. Dete se probudilo i počelo je da plače, što ga je razbesnelo. Vikao je da ne može da podnese plač i naredio mi je da umirim dete. Izbila je svađa, a on me je svojom glavom jako udario u čelo. Zavrtelo mi se u glavi. Zgrabio me je za ruku i izvukao iz kuće, a onda je zaključao ulazna vrata i ostavio me u dvorištu - rekla je Vesna, kojoj je određen pritvor do 30 dana, dok se ne utvrdi istina.

Kako saznajemo, Zoran se posekao kada je lomio po kući, a krv iz njegove ruke prskala je po sobi dok je tukao dete!

Policija je zatekla slomljene tanjire i čaše po podu, oborene stolice, a po zidovima mrlje i kapljice krvi, dok je Vesna opisala horor, koji se odvijao iza zaključanih vrata.

Zoran Albić, Prahovo, devojčica, smrt,

Facebook

 

 

- Čula sam kako udara moje dete! Luna je vrištala i dozivala me: „Mama, mama, hoću mamu!“. Pokušala sam da razvalim vrata i uđem. Vikala sam iz dvorišta da je ne tuče, plakala sam i zapomagala! Čuli su se Lunini krici izmešani sa Zoranovim psovkama, a onda je sve utihnulo... Otključao je vrata i rekao „da mala ne mrda“. Pozvali smo taksi i otišli u Hitnu pomoć. Zapretio mi je da moram reći da je dete palo sa terase. Mnogo sam se uplašila, imam još jedno dete... - ispričala je Vesna.

Policija rotacija uviđaj

Alo!/Marko Metlaš

 

 

Intenzivna istraga pokazaće istinu o smrti nedužne devojčice.

Majka prošla poligraf

Zoran je priznao da je tukao devojčicu, ali je okrivio i majku Vesnu, tvrdeći da mu je pomagala!

- Vesna je prošla poligraf, ali Zoran nije. Na detektoru laži proveravana je njegova izjava „da su oboje tukli nedužno dete“ i ispostavilo se da on laže - saznajemo od izvor bliskog istrazi.

 

Luna nije bačena s terase

Zoran nije bacio dete s terase posle batinanja, saznajemo u istrazi. - Zločin se odigrao u prizemlju kuće. Devojčica nije krvarila, imala je samo jednu ogrebotinu. Na osnovu kapljica krvi u kući utvrdiće se Zoranovo kretanje. Pronađena je i krv izmešana s vodom, što ukazuje da je prao krv sa sebe ili je krvavom rukom umivao devojčicu - otkriva naš izvor.

 

Komentari (2)

Aca

29.05.2019 21:46

Dozivotna robija

Denis

30.05.2019 08:02

E hajde sad da se primeni zakon o dozivotnoj za ovog monstruma i za primer ostalim