TEŠKA TUGA! Mala Luna (3) koju je majkin dečko zverski ubio sahranjena uz pesmu koja SLAMA SRCE! Vriska i jecaji parali nebo u Negotinu!

U Negotinskom selu Slatina u četvrtak je uz zvuke pesme "Tiho noći, moje zlato spava" sahranjena trogodišnja L. F. koju je dečko njene majke zverski pretukao nasmrt, pa njeno telo bacio sa terase.

Očuh i majka, Negotin
Očuh i majka, Negotin, Foto: Facebook

U domu devojčice u negotinskoj Slatini od ranog jutra komšije su dolazile da izjavljuju saučešće i da podele tugu sa njenim ocem Draganom. Kako je rečeno, organi reda, iako su prvobitno najavili da će dopustiti, ipak nisu dozvolili majci koja se nalazi u pritvoru da prisustvuje sahrani svoje ćerke.

"Dragan nije imao ništa protiv da njegova supruga prisustvuje sahrani. Želeo je samo, kako mi je kazao, da je pita kako je mogla da dozvoli da joj Zoran ubije dete", ispričao je njegov brat.

DEVOJČICA (3) IMALA SLOMLJENU NADLAKTICU, JER SE BRANILA! Još jedan obrt kod Negotina: Pritvor određen i majci Vesni! Očuh monstrum sve priznao!

On kaže da je Vesna i ranije varala supruga, ali da joj je on svaki put opraštao.

"Kada je pre mesec i po dana pobegla kod Zorana u Prahovo, Dragan je molio Vesnu da se vrati kući da bi zajedno odgajali decu, jer sa njom, pored ćerke, ima i sina. Međutim, ona je bila izričita u tome da ne želi da se vrati".

ISPOVEST OCA KOME JE ŽENIN LJUBAVNIK UBIO DETE "Slutio sam da ćemo završiti u svim novinama!" Dragan otkrio kako je Vesna pobegla kod drugog i povela njihovu ćerku

Draganov brat je kazao da je telo deteta porodica dobila u, kako je rekao, "užasnom stanju": "Ručice su joj bile polomljene. Lice joj je bilo potpuno otečeno, a deo uha otkinut. Ne mogu ni da zamislim da postoje takvi ljudi koji su takve povrede mogli da nanesu nedužnom detetu.

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi