Bolnica
Alo!/ Masanori Jošida
Bolnica

Alo!/ Masanori Jošida

Foto: Alo!/ Masanori Jošida

Marija Cerovski (13) iz Čonoplje, koja je nestala u ponedeljak je pronađena!

"Našli su je, našli su je", kroz suze nam je ponavljala ponavljala majka trinaestogodišnjakinje, uplašena za zdravlje svoje ćerke.

Kako kaže, devojčica je nađena u Plandištu, ali još nema nikakve detalje u vezi sa tim gde je i s kim provela noć, kao ni da li je fizički i psihički dobro.

Pročitajte još:

 

- Upravo smo krenuli po nju. Zvali su nas da dođemo. Nisu nam rekli ni kako je ni gde je provela noć. Nikad nisam čula za dečka kod koga je navodno bila, a Marija nam svojim ponašanjem nikada nije pokazivala da nešto nije u redu i da želi da ode od kuće - rekla je Marijina majka za Alo.rs.

Šuma, policija

Alo!

Šuma, policija, Foto: Alo!

Prema informacijama koje je porodica do sada imala, devojčica se sama i s namerom uputila najpre ka Zrenjaninu.

Nju je čistačica škole videla kako biciklom napušta selo Čonoplja, a potom se porodici javio i čovek iz Zrenjanina, koji je rekao da ju je povezao, jer je stopirala i da mu je rekla da ide "kod dečka" u Boku (selo kod Zrenjanina).

Ušetao mu u kancelariju, Vučić se bacio na pod od sreće kad ga je ugledao! PRVA FOTOGRAFIJA NAKON IZLASKA IZ BOLNICE! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ M. I. DATUM I VREME: 19.11.2019. 10:23 - 19.11.2019. 10:31 Predsednika je danas na poslu sačekalo malo iznenađenje. Aleksandar Vučić, Foto: Tanjug/Sava Radovanović Predsednik Srbije Aleksandar Vučić juče je pušten sa VMA i oseća se mnogo bolje. Predsednik je juče odmah nakon bolnice otišao na posao, ali je po preporuci lekara, radio skraćeno.

Bonus video

 

Komentari (1)

masa

19.11.2019 11:26

...batina iz raja izasla....prethodnim generacijama tako nesto ni na pamet nije palo,jer su znali sta ih ceka kuci,a danasnja deca sve gora i gora....cast izuzecima