Hitna pomoć
Alo!/ Masanori Jošida
Hitna pomoć

Alo!/ Masanori Jošida

Hitna pomoć, Foto: Alo!/ Masanori Jošida

* Majka tukla sina dok nije pao na pod

* Svog krvavog nastavila da ga udara u grudi

* Pokušala sve da svali na devera

 

Nečuveno roditeljsko nasilje dogodilo se juče oko 15 sati u kući dečakovog oca gde je M.P. boravila u poseti deci koja su mu poverena nakon razvoda.

- Dečak se potukao sa sestrom (14) u majčinom prisustvu, a ona je stala na stranu kćerke pa je istukla sina. Udarala ga je rukama po glavi i telu dok nije pao, a onda ga je šutirala u grudi iz sve snage - kažu sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

Da bi prikrila napad na dečaka, došla je u policiju i prijavila svog devera zbog navodnog šamaranja, nakon čega se klupko odmotalo.

- Ona je tvrdila da joj je brat njenog supruga udario dva šamara jer je istukla dete, ali nije priznala da ga je brutalno premlatila. Njen dever je negirao napad na snahu, ali ju je optužio da je dečaka nemilosrdno tukla - kažu naši sagovornici.

Trinaestogodišnjak je zbog povreda koje je zadobio, zbrinut na Dečjoj hirurškoj klinici.

O ovom događaju obavešteno je Osnovno javno tužilaštvo na kojem je da odluči ima li osnova da se protiv M.P. podnese prijava za nasilje u porodici.

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO: Krvavi pir na Zvezdari! Sin udario majku i ostavio je svu krvavu da umire do jutra, a onda pozvao Hitnu pomoć i rekao im gnusnu laž!