nasilnica, Ela Alomerović
Alo.rs
nasilnica, Ela Alomerović

Alo.rs

nasilnica, Ela Alomerović, Foto: Alo.rs

Maja Gojaković tvrdi da je Ela Alomerović njenoj ćerki iz čista mira čašom unakazila nos i otkriva da su joj policajci potvrdili da noćni klub nema kamere, ali da se sve dogodilo naočigled svedoka.

Vandalka preokrenula priču, pa počela da glumi nevinašce! Maja Gojaković, majka Aleksandre Đ. (18) iz Priboja kojoj je Ela Alomerović (19) iz Prijepolja čašom unakazila nos, traži da se obe testiraju na drogu zato što nasilnica svaljuje krivicu na njenu ćerku, tvrdeći da je drogirana nasrnula na nju dok se ona samo branila!

U ispovesti za „Alo!“ Maja tvrdi da je Ela iz čista mira napala njenu ćerku. Ona otkriva da su joj u policiji potvrdili da u noćnom klubu „Bonami“ u Prijepolju ne postoji video-nadzor i da nisu mogle da snime incident u noći između 8. i 9. februara, ali da se sve dogodilo naočigled svedoka.

Protiv Ele se vodi istraga u Osnovnom javnom tužilaštvu u Prijepolju zbog sumnje da je Aleksandru isekla čašom po licu, vratu i telu, iako Ela tvrdi da su te večeri namerno isključene kamere jer je vlasnik noćnog kluba navodno Aleksandrin dečko! Dok je Aleksandra bila u bolnici na ušivanju, pored doktorke je bila devojka koja sa Elom stažira u bolnici i koja se sa njom privatno druži. Ona je na kvarno slikala ušivanje i fotke poslala nasilnici, koja ih je okačila na Fejsbuk!

- Aleksandra nije imala nikakve veze s Elom! Nisu bile u konfliktu, niti su se pre incidenta dopisivale. Moja ćerka je izašla u Prijepolje sa dve drugarice. Igrale su u noćnom klubu, a Ela je non-stop gurkala Aleksandru i posmatrala je.

Žrtva Aleksandra

Alo.rs

Žrtva Aleksandra, Foto: Alo.rs

Moja ćerka je najnormalnije pitala „šta je problem“, a Ela joj je iz čista mira prišla, izudarala je i isekla čašom po licu, bradi i vratu. Javljali su mi se ljudi iz kluba koji su sve videli i hoće da svedoče! - kaže Maja Gojaković i ističe da se Aleksandra nije nadala napadu.

- Ela laže! Ćerka i ja zahtevamo da se obe testiraju na drogu! Moja ćerka se nikada nije drogirala. Ela kaže da su kamere bile namerno isključene jer je vlasnik kluba Aleksandrin dečko! Kakav crni dečko?! Prva sam ja išla u policiju i tražila da se pregledaju kamere, ali rekli su mi da u klubu ne postoje kamere! Najpre sam ja tražila da se vidi ko je žrtva, a ko napadač! Ela se na Fejsbuku hvalila da je unakazila moju ćerku - tvrdi Aleksandrina majka i ističe da će protiv Ele podneti privatnu tužbu zbog objavljivanja spornih fotografi ja. 

Ela A.

Alo.rs

Maja Gojković., Foto: Alo.rs

- Imam dokaze da je doktorka slikala Aleksandru zbog izveštaja, žena nije kriva! Ela je stažirala u Opštoj bolnici, koliko ja znam, a njena drugarica je bila pored doktorke, pa je fotografisala moju ćerku, a onda je sve završilo na mrežama. To je uništilo moju ćerku. Kada sam otišla u policiju, rekli su mi da sama nađem ko je delio te fotografi je, budući da to nije krivično delo. Objasnili su mi da istragu o slikama mogu da tražim tek ako podnesem privatnu tužbu. Nije tačno da je moja ćerka bila drogirana! Čak i da je bila, to nije razlog da je neko ovako iskasapi - poručuje majka i ističe da neće odustati dok pravdu ne istera do kraja.

Za dlaku izbegla smrt, iseèena tik pored arterije!

Majka povređene devojke kaže da je njena ćerka za dlaku izbegla smrt!

- Rekli su mi da je malo falilo da bude presečena arterija na njenom vratu. Nos joj je bio toliko isečen da joj je virila kost! Moja ćerka je u lošem psihičkom stanju… Kad god uzme ogledalo, počne da plače... Na lekovima je i plaši se da izađe na ulicu - kaže ogorčena majka.

Ela: Aleksandra je bila drogirana!

Ela Alomerović ispričala je za medije da je ona zapravo žrtva.

- Sve je laž i odrađeno je smišljeno iz ljubomore i zavisti prema meni. Ja sam te noći napadnuta mučki s leđa. Devojka mi je spremno prišla s leđa, zavezala kosu, skinula naušnice i počela da me udara po glavi i vratu! Zanimljivo je da su kamere baš te noći bile promišljeno isključene jer taj kafić drži njen dečko. Samim tim stiče se utisak da je napad osmišljen! Tražiću da se sve vidi kako bi se sudilo o meni i mom ponašanju, a da se devojka testira na psihoaktivne supstance jer sumnjam da je te noći bila pod njihovim dejstvom - tvrdi Ela.

Komentari (1)

XXL

05.03.2020 08:03

Boga mi ova Ela je šlifovana.