Anđela S.
facebook.com
Anđela S.

facebook.com

Anđela S., Foto: facebook.com

* Majka otkrila do sada nepoznate detalje iz kobne noći

* Aleksandar je Anđelu ubo u vrat, pa 4 puta u grudi, pa u stomak

* Nakon toga se obesio

Njenu ćerku Anđelu Simić (22) iz Čukojevca čak sedam puta nožem je ubo Kraljevčanin Aleksandar Todorović (26). Izmasakriranu devojku, u lokvi krvi, ostavio je da leži bez svesti, a on je uzeo konopac i obesio se kraj nje. Devojku je dva puta nožem ubo u vrat, četiri puta u grudi i jednom u stomak.

Kada se osvestila, iako teško povređena Anđela je smogla snage da pozove majku i policiju i obavesti ih šta joj se desilo. U kritičnom stanju Anđela je prevezena u kraljevačku bolnicu, gde je operisana i u četvrtak uveče prebačena je u Kliničko-bolnički centar u Kragujevcu. Devojka je na aparatima, stanje joj je stabilno, ali je lekari i dalje pomno prate.

Poslednji post ubice

facebook.com

Poslednji post ubice, Foto: facebook.com

- Anđela nikada nije bila u vezi sa njim! Aleksandar je nju proganjao proteklih pet, šest meseci, od momenta kada ga je upoznala u Srpskoj radikalnoj stranci! Presretao ju je, uzimao joj novac, navodno za lekove, infuziju. Zvao je Anđelu i pretio da ako mu se ne bude povinovala da će ne samo ubiti nju, već i mene, mog brata, majku, da će zapaliti našu kuću.

- Mislim da je poslednjih 20-tak dan obilazio i našu kuću noću, šunjao se i osmatrao. Moja majka je primetila svetlo lampe, neko je razbio staklo - priča Verica, majka teško povređene devojke.

Verica je čula kako Anđela govori Aleksandru “tu je tačka i kraj”, ali nije slutila da će to psihofizičko maltretiranje kulminirati u sredu uveče, kada je Todorović masakrirao njenu ćerku.

PROČITAJTE JOŠ:

 BONUS VIDEO: Helena Gavran ima četiri godine i tumor na mozgu. HITNO POTREBNA POMOĆ