Majka nesrećne Anđele otkrila detalje kobne noći koji će vam pokidati srce!

Blic.rs/Alo.rs/M.Č. | vesti 2019-10-12 20:07:35 2019-10-12 20:07:35

- Moja Anđela nikada nije bila u vezi sa tim zlikovcem. On je nju proganjao. Prvo što mi je rekla kada sam je videla bilo je "majka, on me je kidnapovao kada sam izašla iz autobusa".

facebook.com

* Majka otkrila do sada nepoznate detalje iz kobne noći

* Aleksandar je Anđelu ubo u vrat, pa 4 puta u grudi, pa u stomak

* Nakon toga se obesio

Njenu ćerku Anđelu Simić (22) iz Čukojevca čak sedam puta nožem je ubo Kraljevčanin Aleksandar Todorović (26). Izmasakriranu devojku, u lokvi krvi, ostavio je da leži bez svesti, a on je uzeo konopac i obesio se kraj nje. Devojku je dva puta nožem ubo u vrat, četiri puta u grudi i jednom u stomak.

Objavio jezivu fotografiju i poruku, a onda je izbo nožem, pa se obesio! (FOTO)

AUTOR: Srbija Danas/Alo.rs/M.Č. DATUM I VREME: 10.10.2019. 22:46 Aleksandar T. (26) iz Kraljeva pronađen je obešen u napuštenoj kući njegove porodice u selu Pečenog. Poslednji post ubice, Foto: facebook.com Pored njega u lokvi krvi bez svesti je ležala Anđela S. (22), koju je, kako se sumnja, pre samoubistva iskasapio nožem!

Kada se osvestila, iako teško povređena Anđela je smogla snage da pozove majku i policiju i obavesti ih šta joj se desilo. U kritičnom stanju Anđela je prevezena u kraljevačku bolnicu, gde je operisana i u četvrtak uveče prebačena je u Kliničko-bolnički centar u Kragujevcu. Devojka je na aparatima, stanje joj je stabilno, ali je lekari i dalje pomno prate.

- Anđela nikada nije bila u vezi sa njim! Aleksandar je nju proganjao proteklih pet, šest meseci, od momenta kada ga je upoznala u Srpskoj radikalnoj stranci! Presretao ju je, uzimao joj novac, navodno za lekove, infuziju. Zvao je Anđelu i pretio da ako mu se ne bude povinovala da će ne samo ubiti nju, već i mene, mog brata, majku, da će zapaliti našu kuću.

- Mislim da je poslednjih 20-tak dan obilazio i našu kuću noću, šunjao se i osmatrao. Moja majka je primetila svetlo lampe, neko je razbio staklo - priča Verica, majka teško povređene devojke.

Verica je čula kako Anđela govori Aleksandru “tu je tačka i kraj”, ali nije slutila da će to psihofizičko maltretiranje kulminirati u sredu uveče, kada je Todorović masakrirao njenu ćerku.

PROČITAJTE JOŠ:

 BONUS VIDEO: Helena Gavran ima četiri godine i tumor na mozgu. HITNO POTREBNA POMOĆ

 

Expand player
Pogledajte više