Zoran Marjanović kaže da je uca njegove žene psihopata
Vladimir Marković,Alo

 

Zoran Marjanović kaže da je uca njegove žene psihopata

Vladimir Marković,Alo

Zoran Marjanović kaže da je ubica njegove žene psihopata, Foto: Vladimir Marković,Alo

Zoran Marjanović, optuženi za ubistvo supruge, pevačice Jelene Marjanović, rekao je da je šokiran anonimnim pismom koje je stiglo u Viši sud u Beogradu, a u kom je njegova majka Zorica optužena da je naručila ubistvo snaje.

Kao izvršilac zločina, podsetimo, u pismu je naveden izvesni biznismen Dragoje Milenković iz Priboja, koji je navodno kod Zoranove majke dolazio na seanse.

- Moguće je da je I sam ubica napisao pismo. Kako mi to da znamo? Ko je uopšte N.N. lice koje je napisalo pismo? Pokrenućemo tužbu protiv te nepoznate osobe zato što je moja majka doživela veliki stres, jedva smo je povratili – prokomentarisao je Zoran.

On kaže da se zdravstveno stanje njegove majke pogoršalo kad je čula za teške optužbe iz pisma.

- Upravo planiramo da je odvedemo kod neurologa jer je počela da ne raspoznaje lica. Verujte mi, jezivi stres je preživela jer su to ozbiljne optužbe. Želeo bih da postavim pitanje, da mi neko odgovori, šta sad ovo znači, da li sada, kada je počelo suđenje meni, da li će svako anonimno pismo koje bude stiglo u tužilaštvo ili bilo gde dobiti legitimitet? Totalno sam zbunjen – kaže Zoran i objašnjava da bi na sledećem suđenju njemu, pored ostalih članova porodice, kao svedok, trebalo da dođe i njegova majka, ali da je sada pitanje da li će uopšte biti sposobna za to.

Zoran navodi da ne isključuje mogućnost da je autor zapravo neko od onih koji su već pokušavali da se umešaju u slučaj i ometaju istragu.

- Otkada se sve ovo dogodilo, vrata su otvorena svima. Kvazistručnjaci i kvaziforenzičari, ne bih da navodim imena, a znamo na koga mislim, oni su pokrenuli čitave botove i sve i svašta. Na kraju krajeva, svako može da napiše pismo, znači, sutra može 200 anonimnih pisama da stigne zato što su ljudi jednostavno videli da je anonimno pismo koje je stiglo dobilo legitimitet – kaže optuženi za ubistvo Jelene Marjanović.

PROČITAJTE JOŠ:

On dodaje da pomenutog Milinkovića ne poznaje, ali da očekuje da tužilaštvo i policija utvrde ko je potpisao “dopis s optužbama”.

- To je posao tužilaštva i policije, a mi ćemo upotrebiti sva moguća sredstva, podnećemo tužbu protiv N.N. lica da vidimo ko je to napisao, ko je moju majku povezao sa tim čovekom. Mi čoveka niti znamo, niti poznajemo – objasnio je Zoran.

Njegov otac Vladimir dodao je da je cela porodica u šoku i potvrdio da i on sumnja da je pismo poslao sam ubica ili neko ko ima veze sa zločinom.

- Šta moja žena da kaže, u šoku je! Ne možemo da verujemo! Ne znam da li će sada tužilaštvo da pokrene istragu – rekao je Vladimir.

BONUS VIDEO: PREDSEDNIK VUČIĆ ZA ALO.RS "Nema više nikakvih garancija! Nemojte da kukate što se naoružavamo!"