Selo Topola kod Jagodine
Youtube printscreen

 

Selo Topola kod Jagodine

Youtube printscreen

Selo, Foto: Youtube printscreen

Tužilaštvo Višeg suda u Zrenjaninu pokrenulo je istragu protiv Ilone Daruši ( 82 ) iz Nove Crnje, zbog sumnje da je izvršila krivično delo ubistva svog sina Andraša Darušija ( 60 ) takođe iz Nove Crnje.

U sredu 20. juna u ranim jutarnjim časovima u porodičnoj kući u Ulici Petefi Šandora 34 u Novoj Crnji, komšinica i geronto domaćica, koja je bila zadužena za zdravstvenu negu teško bolesnog i nepokretnog Andraša, pronašla je njegovo beživotno telo i pored njega staricu, koja je u besvesnom stanju prebačena u zrenjaninsku bolnicu.

Vukašin Šijan

facebook.com

Ona je navodno dala veću količinu bensedina najpre svom sinu, a onda je i sama pokušala da sebi oduzme život gutajući pilule, ali nije uspeli sebi da prekrati muke.

U interesu istrage, nije saopšten sadržaj oproštajnog pisma, niti bilo kakva informacija o,plastičnoj kesi koja je navodno bila oko vrata Andraša Darušija, kada je njegovo telo pronašla komšinica.

Zoran Šijan je sina Vukašina dobio sa komšinicom Goranom

Facebook, Puls asfalta

Prema zvaničnom saopštenju tužilaštva Višeg suda u Zrenjaninu, istraga protiv Ilone Daruši se nastavlja i tek se očekuje utvrđivanje stvarnog motiva ubistva Andraša Darušija. Rešenjem Višeg suda, Ilona Daruši, koja je pre dva dana otpuštena iz zrenjaninske bolnice ( u četvrtak 20. juna) zadržana je u pritvoru.

Pročitajte još: