Saša Kostić
facebook.com
Saša Kostić

facebook.com

Saša Kostić, Foto: facebook.com

* Saša Kostić (33) nestao na Dušanovcu

* Trebalo da ide u Čačak da vidi bivšu ženu i decu

* Agonija traje već 9 dana

- Devet dana ne jedem, ne pijem i ne spavam, ne mogu da se smirim dok ne nađemo mog Sašu. Sve je bilo u redu, pričao je kako će da ide da poseti decu u Čačak gde žive sa njegovom bivšom suprugom Aleksandrom, a onda je 3. novembra samo nestao i od tada - ni traga ni glasa.

Ovim rečima svoju bolnu ispovest započinje neutešna majka Saše Kostića (33), Svetlana, koja danima željno iščekuje bilo kakvu informaciju o svom sinu. Kostić je poslednji put viđen na Dušanovcu, nakon što je završio smenu u mesari gde je radio duže vreme i od tada mu se gubi svaki trag.

- U martu se razveo od žene, njoj su pripala deca i sa njima živi u Čačku. Jako ga je pogađalo to što ih nije video četiri meseca, stalno je pričao o tome. Baš pre nego što će da nestane, pričao mi je kako će da ide kod njih kad primi platu - priča neutešna majka.

Plan je bio da kada završi smenu u mesari, dođe kući da se istušira, a zatim krene put Čačka, gde bi prespavao noć u hotelu, a zatim proveo ponedeljak sa decom. Videvši da se ne pojavljuje kući, te nedelje, majka ga je pozvala telefonom, ali odgovora nije bilo. Nekoliko sati kasnije, Saša, kaže, više nije bio dostupan.

- Tih dana jeste bio neraspoložen i potišten, svi smo se zabrinuli. Pošto živi sa nama i mlađim bratom, primetili smo tu promenu u raspoloženju, pitali ga da li ima neki problem i kako da pomognemo, ali on bi uvek odgovarao da je sve u redu. Znali smo da voli da svrati u kladionicu, znali smo i da voli da popije, ali nikada nije bio problematičan - objašnjava majka Svetlana tužnim glasom.

Dodaje da Saša nije imao pasoš kod sebe, na osnovu čega pretpostavlja da nije mogao da ode iz zemlje.

U trenutku nestanka na sebi je imao sivu trenerku, crne patike, duks i crnu jaknu. Visok je 175 centimetara, težak 75 kilograma, crne kose i očiju. Porodica moli sve koji imaju bilo kakvu informaciju o Saši da to jave policiji.

BONUS VIDEO: Pitali smo narod da li znaju koji je praznik danas, a onda smo naišli na strance i iznenadili se