OVO JE ŽENA ČIJE JE UGLJENISANO TELO BEZ RUKU BAČENO U KONTEJNER! Majda Garović iz Beograda MUČKI ubijena, pa ostavljena u đubretu! Policija privela mladića i devojku!

Ugljenisano telo Majde Garović (80) nađeno je 20. juna u Dunavskoj ulici, u blizini vikend-naselja Breskvik, kod Krčedina.

Majda Garović
Majda Garović, Foto: facebook.com

Tog četvrtka, oko 16 sati, meštanin koji je šetao vikend-naseljem ugledao je prevrnuti kontejner. Kada se približio, video je delove tela koji su virili iz njega. Gornji deo tela, trup, bio je van kante, i totalno ugljenisan. U blizini kontejnera nisu nađeni nikakvi predmeti koji bi, u tom momentu pomogli u identifikaciji žene, za koju se tada verovalo da ima oko 65 godina.

 

Na početku istrage nije moglo da se precizira da li je žrtva ubijena pored kontejnera, pa je njeno telo bačeno u kantu ili zapaljeno, ili je zločinac automobilom dovezao leš i samo ga se rešio u Krčedinu.

Ubrzo je utvrđeno da je ubijena 80-godišnja Majda Garović i da je živela u Zemunu. Ona je poslednji put viđena 15. juna, a spaljeni leš nađen je 20.juna. Ubrzo su uhapšeni J. Š. (25) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo ubistvo i M. D. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je pomogao u izvršenju ovog krivičnog dela.

 

Sumnja se da je J. Š. između 15. i 19. juna usmrtila staricu, a potom telo autom prevezla u vikend naselje kod Krčedina i zapalila u kontejneru, navodi se u saopštenju MUP-a.

Takođe se sumnja da je M. D. pomogao osumnjičenoj prilikom uklanjanja tragova. Osumnjičeni su, uz krivičnu prijavu, privedeni Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici. Policija nastavlja rad na utvrđivanju ostalih okolnosti u vezi ovog krivičnog dela.

 

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi