Petar Mitrović
Privatna arhiva
Petar Mitrović

Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Naime, posle hapšenja Marka Jovišića (54), njegova dva sina Lazara (19) i N. J. (17), ali i njihovog prijatelja Alekse Mrđe (18), saznalo se da su odnosi porodica otetog dečaka i otmičara isprepletani.

Pročitajte još:

Kako je ispričala Aleksina maćeha Snežana, on je uvek bio nestašan, ali ovako nešto nisu očekivali.

- Njegova sestra ide s Petrom u odeljenje, ali otkad je obelodanjeno da je Aleksa jedan od otmičara nije otišla u školu. Moj suprug poznaje Gorana. Aleksina majka je u Hrvatskoj i ima svoju porodicu. Sve ovo što se desilo je velika katastrofa - ispričala je Snežana.

Osumnjičeni za otmicu: Otac i sinovi

Fejsbuk

Foto: Fejsbuk

Podsetimo, Petar je otet u subotu oko 23.30 sati. Otmičari su ga presreli "puntom", ugurali u njega, stavili mu džemper preko glave, vezali ga lancima i odvezli u napuštenu vikendicu. S dečakom je ostao Lazar Jovišić i sve vreme mu je držao pištolj uperen u glavu.

Policija je u spektakularnoj akciji za manje od 24 sata uspela da otkrije otmičare i oslobodi dečaka.

Čeka nas nikad čudnija zima! U januaru najgore, divljaće oluje, a poplave će napraviti haos!

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 30.10.2019. 09:15 Meteorološki servis "AccuWeather" objavio je na svojim stranicama dugoročnu prognozu za nadolazeću zimu.

Inače, Petar je izvučen iz kandži otmičara zahvaljujući snimcima nadzornih kamera sa privatnih kuća, koje su zabeležile specifičan branik na automobilu koji su otmičari koristili.

Bonus video

Oteta maloletna deca Slavice Burmazović vratila su se u Srbiju!