Ludače Zoranu nude seks i brak!

Kurir | vesti 2016-05-26 00:08:19 2016-05-26 00:08:19

Nepoznate žene putem društvenih mreža i preko prijatelja nude brak i seks Zoranu Marjanoviću, suprugu ubijene pevačice Jelene Marjanović.

Dejan Briza

Iako je od brutalnog ubistva koji je šokirao Srbiju, prošlo samo pedesetak dana i ubica još nije uhvaćen, to nije smetalo ovim ženama da već sada napadnu udovca.

- Žene su prilično nasrtljive, na sve načine pokušavaju da dođu do Zorana. Idu toliko daleko da mu se udvaraju putem društvenih mreža, a i kod njegovih bliskih prijatelja se raspituju za njega. Na sve načine pokušavaju da ugovore sastanak sa njim - priča Zoranov blizak prijatelj doboro upućen u dešavanja u porodici Marjanović.

Navodno, pojedine žene nude mu čak i pomoć oko čuvanja ćerke Jane.

- Dešavalo se i da zovu i nude se kao bebisiterke samo da bi se na trenutak našle u Zokijevom društvu - priča izvor.

Prijatelji udovca kažu da Zorana te žene uopšte ne zanimaju i da je koncentrisan na ćerkicu.

- Čuo sam sve i svašta, ali za mene je to deseta dimenzija. Žene me uopšte ne zanimaju. Verujte da ne znam šta im je u glavama. Glupo mi je da pričam o tome. Jelenino mesto nijedna ne može da zauzme. Jednostavno, gotovo je s mojim ljubavnim životom. Posvećen sam svojoj ćerki i svu svoju ljubav dajem njoj jer je ona proizvod jedne velike, neopisive ljubavi koju smo Jelena i ja imali - istakao je Zoran.

Expand player
Pogledajte više