ZLOČIN POTRESAO SRBIJU! Ljubiša obljubio pastorku (9), a onda je prodavao drugarima kako bi platio račun za struju!

Užas!

Policija, zatvor
Policija, zatvor, Foto: Alo!/ Masanori Jošida

* Ljubiša K. (72) iz Aleksandrovca od 2013. do februara 2018. godine podvodio i na seksualne odnose primoravao svoju mentalno zaostalu pastorku

* Osuđen na 16 godina zatvora

* Priznao je delo i sklopio sporazum o priznanju krivice

Ljubiša K. (72) iz Aleksandrovca od 2013. do februara 2018. godine podvodio i na seksualne odnose primoravao svoju mentalno zaostalu pastorku B. V. (15).

Apelacioni sud u Nišu potvrdio je presudu Višeg Suda u Negotinu i pravosnažno, na 16 godina robije, osudio Ljubišu K. (72) iz Aleksandrovca, koji je od 2013. do februara 2018. godine podvodio i na seksualne odnose primoravao svoju mentalno zaostalu pastorku B. V. (15).

DEDA PLAĆAO SEKS MLADIM ŽENAMA I DEVOJKAMA! Isplivali novi detalji šta je bio pravi razlog brutalnog ubistva Janoša

Kako je ustanovljeno, on je svoju pastorku prvi put obljubio kada je imala samo devet godina, a kasnije ju je, uglavnom da bi platio račune za struju, podvodio i drugim licima. Sve je otkriveno kada je devojčica februara 2018. pobegla od kuće i sve prijavila policiji.

ISPOVEST SLAĐANE KOJA JE PREŽIVELA NESREĆU U BAŠTI KAFIĆA Bila na korak od smrti: Ležala ispod auta i gledala svoje dete (2) kako plače. Jedna je misao opseda (FOTO)

N. M. (72), iz Zaječara, kome je Ljubiša K. podvodio pastorku da bi platio račun za struju od 11.000 dinara, odmah je priznao delo i sklopio sporazum o priznanju krivice, na osnovu čega mu je izrečena kazna od godinu dana zatvora.

Ljubiša K. se, međutim, žalio na odluku Višeg suda, ali je Apelacioni sud to odbacio i potvrdio presudu, kojom je ovaj čovek iz Aleksandrovca pravosnažno osuđen na 16 godina zatvora zbog produženog dela obljube nad nemoćnim licem i trgovinom ljudima.

BONUS VIDEO: Ramuš Haradinaj će biti osuđen na doživotnu robiju?!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi