Pedofil i devojčica
Arhiva
Pedofil i devojčica

Arhiva

Pedofil i devojčica, Foto: Arhiva

Bivši kamarat u krivofejskom Rudniku olova i cinka “Grot”, koji je zbog nedozvoljenih polnih radnji nad maloletnicom u Osnovnom sudu u Vranju pravosnažno osuđen na godinu i po dana zatvora, zapretio je M.S. da će nakon izlaska na slobodu da masakrira njene roditelje.

Pročitajte još:

- Brinem za mamu i tatu,jer je pretio da će da ih unakazi kada izađe iz zatvora. Upoznali smo se preko Fejsa. Nije mi smetalo što je mnogo stariji od mene. Zaljubila sam se u njega. Odupirala sam se njegovim ponudama da hoće sa mnom da spava, da dobijemo bebu - priča žrtva pedofilije. 

Nenad Stevanović uhapšen je početkom oktobra 2017.godine nakon što su Policijskoj upravi u Vranju dostavljene fotografije na kojima se vidi kako ispred ulaza u dvorište Osnovne škole “Radoje Domanović” pred učenicima ljubi i pipka devojčicu.

U nedozvoljenoj vezi sa maloletnicom manijak je bio od jula 2016. godine. Na suđenju zatvorenom za javnost branio se da je bio zaljubljen u učenicu sedmog razreda i da mu je ljubav uzvraćena. Očigledno je da je pedofil zloupotrebio naivnost devojčice.

Komentari (1)

Goga

26.12.2018 17:35

Neko da ga nauči pameti? Zakon je loš!