Šabac, Gajić
Alo
Šabac, Gajić

Alo

Foto: Alo

Pročitajte još:

Još veći šok je usledio kada se saznalo, kako navode meštani, da je Teodorović navodno imao vanbračnu vezu sa jednom ženom iz Šapca i da je dete je njihovo.

- Ja sam čuo da je dete donela žena iz Šapca. Bilo je tek rođeno, zavijeno u ćebe. Ona je valjda njemu javila. On ga je uzeo, odneo u Dom zdravlja. Ispao je čovek - kaže jedan od meštana Ivan Teodorović.

Dragan Teodorović je na kratko potvrdio da je policija preuzela ceo slučaj.

policija

Printscreen

Foto: Printscreen

- Neću ništa da pričam dok se sve ne završi. Uzet je DNK uzorak i od mene i od supuge i dotične gospođe - rekao je kratko.

Komšijama je ipak laknulo što je bebu na sigurno odneo budući da je ostavljena kraj puta, uz berač kukuruza.

- Mi imamo dosta pasa ovde, šta da je naišao neki čopor? Mislim da ga je i lavež probudio da pogleda šta se dešava kraj mašine - pričaju pojedine komšije u blizini.

Trudnica, trudnoća

Alo!/ Rajko Ristić

Foto: Alo!/ Rajko Ristić

Inače, Dragan je oženjen i ima troje dece. Nezvanično, policija preispituje i snimke kamera sa obližnjih kuća. Navodno su zabeležile automobil koji je tokom noći snimljen upravo ispred kuće gde je i ostavljena beba.

Podsetimo, u petak je na vrata doma zdravlja u Bogatiću kod Šapca, oko pola sedam ujutro, pozvonio Dragan Teodorović sa tek rođenom bebom u naručju. Prema informacijama, dečak je bio tek rođen, verovatno dva ili tri sata pre nego što je primljen u Dom zdravlja.

Pupčana vrpca je bila presečena, a lekari i medicinsko osoblje hitne službe obavili su neophodne preglede, obradili pupak, previli dečaka i uputili ga u bolnicu u Loznicu.

Preporučujemo:

Komentari (2)

Maxmen

19.07.2020 17:38

Ljudi moji,menjajte partnere pre braka ako treba svakih sedam dana,ali kad udjete u brak,nemojte zbog dece ako ne zbog bracnog druga.??????

oki

19.07.2020 23:56

@Maxmen - Svaka cast na komentaru, potpuno ste u pravu.