Likvidiran zbog 10 kilograma kokaina!

Kako pričaju meštani Banjice, kraj u kojem su Rakočevići ubili Filipa Lepojevića (18) jer su sumnjali da pripada protivničkom taboru, posebno je opasan jer se često mogu videti dileri.

Banjica ubistvo
Banjica ubistvo, Foto: Alo!/Masanori Jošida

Dileri na Banjici izgubili su 10 kilograma kokaina! Policija ispituje da li je to povezano s nedavnim krvavim obračunima u ovom kraju u kojima je jedan tinejdžer izgubio život.

Sve je počelo krajem avgusta, kada su se braća Uroš (24) i Petar Rakočević (34) sukobila sa L. P. u njegovom kafiću na Banjici.

- Kobne večeri u tom lokalu bio je neki rođendan. Braća su se iz nepoznatog razloga posvađala sa L. P., pa je on zgrabio nož i obojici naneo teške povrede. Postavlja se pitanje da li je do okršaja došlo jer je sumnjao da Rakočevići znaju gde je 10 kilograma nestalog kokaina, mada su se oni u međuvremenu preobratili u borce protiv droge i osnovali hrišćansko udruženje "Sve u slavu božju" - objašnjava naš izvor iz istrage.

Kako pričaju meštani Banjice, kraj u kojem su Rakočevići ubili Filipa Lepojevića (18) jer su sumnjali da pripada protivničkom taboru, posebno je opasan jer se često mogu videti dileri.

- Obično viđamo kako tu robu ostave u žbunu i onda dotrči neko od prekoputa i to uzme. To svi u ovom kraju znaju, to je kao dobar dan. Nekada drogu nose i u nosiljkama za bebe, a sada se tu desilo i ubistvo ovog jadnog momka usred bela dana. Strah nas je da izađemo na ulicu - ispričali su za Srpski telegraf stanovnici okolnih zgrada.

Rakočevići su jedini koji su L. P. prijavili policiji zbog napada nožem jer je on u kraju poznat po tome da je na isti način ranio više ljudi, ali niko nije smeo da ga prijavi jer cela Banjica zna koliko je opasan.

- Priča se da je taj prisiljavao mlade iz kraja da diluju drogu za njega, a da su Rakočevići sve to znali i pokušavali da tu istu decu spasu s ulice i okrenu sportu, a o tome su pričali i njihovi roditelji. Policija traga za njim od kobnog dana kada je ranio braću - otkriva naš izvor.

Povezane vesti

 • Korisnik: SRB-in
  30/09/2020 - 10:36
  Ako je istina da Rakocevici to rade treba ih osloboditi a ako nije onda na 100 godina zatvora
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi