Policija, sirene, svetla, policijska sirena
Alo.rs/M.Š.
Policija, sirene, svetla, policijska sirena

Alo.rs/M.Š.

Policija, sirene, svetla, policijska sirena, Foto: Alo.rs/M.Š.

Postoje operativne sumnje da se iza svih ovih događaja krije ista kriminalna grupa, koja je znatno ojačala u poslednjih nekoliko godina.

- U ovom trenutku najviše pažnje javnosti izaziva nestanak mladog Vukićevića, koji je poslednji put viđen na Banovom brdu, 14. avgusta uveče - navodi naš izvor iz istrage.

Šarac, koji inače živi na Banovom brdu, prema nekim informacijama, bio je ponudio pomoć porodici Vukićević u pronalaženju nestalog Lazara, za koga se sumnja da je otet, kao i njegovi prijatelji. Nestao je i automobil, koji su koristili.

Osim poznanstva, Vukićevića i Šarca povezuje i to što im je o glavi najverovatnije radila ista kriminalna grupa - navodi naš sagovornik. - Sumnjamo da je ista ekipa otela i jednog od vođa navijača Partizana, Gorana Veličkovića Goksija. Ne znamo šta se sa njim dogodilo. On je nestao u centru Beograda, u Višegradskoj ulici.

DOBIJAO PRETNJE

Početkom septembra ove godine na instagram-stranici jedne od navijačkih grupa crno-belih, osvanula je pretnja Aleksandru Šarcu, gde ga nazivaju "cinkarom i da će završiti kao drugi cinkaroši" nabrajajući još nekoliko imena od kojih su neki ubijeni, a drugi teško ranjavani. Objavljene su fotografije njega i supruge. Čim je javnost čula za tu stranicu, ona je prekjuče naprasno ugašena.

Pripadnici beogradske policije polako sklapaju kockice svih ovih događaja, posebno oko nestanka Vukićevića. On je "za dlaku" izbegao smrt oktobra prošle godine, kada je ispod "poršea" njegovog oca, koji je on vozio, postavljena eksplozivna naprava na Vračaru. Samo pukom srećom ostao je gotovo nepovređen u strahovitoj detonaciji.

Pročitajte još: