Hitna pomoć
Alo!/D. Rakočević
Hitna pomoć

Alo!/D. Rakočević

Hitna pomoć, Foto: Alo!/D. Rakočević

* Dečak (7) pao sa trećeg sprata zgrade u Nišu

* Probao da pređe sa terase na terasu

* Lekari ostali u čudu kada su ga pokupili

U niškoj policiji kažu da im je iz Kliničkog centra u Nišu prijavljeno oko 4.40 časova da je primljen dečak koji je pao sa trećeg sprata zgrade i da je o slučaju obavešteno Više javno tužilaštvo u Nišu.

Majka Vesna pustila dečka Zorana da je prebije nasmrt, a onda je presvukla mrtvu i lekarima rekla jezivu laž! Sud doneo skandaloznu presudu!

AUTOR: Blic.rs/Alo.rs/M.Č. DATUM I VREME: 21.10.2019. 12:09 - 21.10.2019. 12:22 Krivično vanpretresno veće Višeg suda u Negotinu donelo je danas odluku i na slobodu pustio Vesnu Firulović, koja je u maju ove godine dopustila svom momku Zoranu Albiću da joj ćerku Lunu (2,5) pretuče do smrti.

Dečak se probudio u toku noći i krenuo je da tražio je majku po stanu, koja se u to vreme tuširala u kupatilu. Budući da nije imao ključ od vrata, pokušao je da preskoči sa terase na terasu pa je tako došlo do pada sa trećeg sprata zgrade. Na sreću, pao je na travnatu površinu ispred zgrade. U Kliničkom centru u Nišu kažu da dečak nije teže povređen već da ima samo nagnječenja i kontuzije i da je zadržan zbog opservacije.

-Dečak je zadobio samo nagnječenja i kontuzije. Urađena je diijagnostika i on je zadržan zbog opservacije. Očekuje se da nakon nekoliko dana bude pušten na kućno lečenje, kažu u KC Niš.

PROČITAJTE JOŠ:

 BONUS VIDEO:Bili smo u "karton sitiju" ispod Pančevačkog mosta

 

Komentari (2)

Nije bila

21.10.2019 13:43

Nije ni bila kod kuce, kako dete nije culo tus i kako nema kljuca, ako je iznutra zakljucano

zagor

21.10.2019 14:05

U 4 ujutru se tusirala?? Nesto tu ne štima