"ČEKAM TVOJU SLIKU DA D*KAM" Leskovčanin mamio devojčicu (12), ali se nije zaustavio na ogavnim rečima

Stariji Leskovčanin piše devojčici da želi da mu bude "unukica"

selo, kuća
selo, kuća, Foto: Alo!/Masanori Jošida

Prepiska između postarijeg "gospodina" iz Leskovca i izmišljene dvanaestogodišnje devojčice objavljena je na Fejsbuk grupi "Stoppedofilima". Devojčica je samo mamac, čija je uloga da na površinu namami osobe sa ovakvim sklonostima.

Predator prvo šalje pozdrav, a onda, posle nekoliko nedelja, čestita Novu godinu. Odmah kreću i komplimenti, "Mnogo si lepa devojka, odakle si i koliko imaš godina, dušo čikina?", pa sledi i "Slatka si devojčica, ali izgledaš kao da si starija, baš si napredna", "Ti si pravi šećer".

Posle čestitanja Božića počinju i nova ispitivanja "Stvarno ideš u šesti razred?", "Sigurno voliš da učiš?", "Kaži tvom čiki s kim živiš, u selu ili gradu?".

Predator se potom raspituje gde su mama i tata. A u jednom trenutku pita devojčicu da li želi da bude njegova unukica, "da je voli deka".

Kada ga "devojčica" pita kako to misli on odgovara da želi da se s njom druži i dopisuje na Fejsbuku, ali da to treba da ostane njihova tajna.

Dete ga onda pita da nije u pitanju drugar iz razreda koji se šali s njom. Muškarac u početku kaže da ne želi da se slika, a potom je upozorava da će se slikati i poslati fotografiju i traži od nje da se ne ljuti "jer će videti nešto".

Traži od nje da odmah izbriše sliku na kojoj joj najverovatnije pokazuje polni organ i potom konstatuje "Eto, sad si me videla, ja mislim da ti se sviđa".

Na devojčicinu tvrdnju da je prvi put videla muški polni organ, on joj odgovara "Ooooh, unukice" i traži od nje da se slika kad ode u kupatilo.

U jednom trenutku prepiske, muškarac pita devojčicu da li ima neku drugaricu za njega "koja voli starije muškarce", da bi u sledećoj poruci naveo "sedim i čekam tvoju sliku, da d*kam".

Kako su naveli administratori ove grupe, sav prikupljeni materijal biće prosleđen nadležnim službama.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi