Leskovac
T.S.
Leskovac

T.S.

Leskovac, Foto: T.S.

Nesrećni čovek je život skončao najverovatnije usled strujnog udara jer je njegovo telo pronađeno nakon nekoliko sati u neposrednoj blizini trafostanice zapuštene fabrike na putu ka Zaplanju.

Lekari Hitne pomoći koji su pristigli na poziv policije mogli su da konstatuju samo smrt, ali stvane uzroke utrdiće obdukcija i detaljna istraga koje su u toku.

Incident se dogodio u neposrednoj blizini Glavne autobuske stanice u Leskovcu,a šta je radio ovaj nesrećni čovek u noćnim uslovima u krugu fabrike kojeg od veoma prometne ulice deli visoka metalna kapija, pitanje je na koje će najverovatnije dati odgovor leskovačka policija.

Leskovac

T.S.

Leskovac, Foto: T.S.

Nezvanično saznajemo da je u Leskovcu veoma „popularna pozajmica“ (krađa) elektromaterijala. Obično se otuđuje kabli sa bakarnim provodnikom. Navodno se tako „pribavljeni“ kabli,i drugi elektromaterijal, pali na perifieriji grada,a nadomak romskog dela naselja „Slavko Zlatanović“, i tako se očišćeni bakar prodaje se za malu paru obližnjim otkupljivačima sekundarnih sirovina u ovome gradu...