zločin
FacebookPrintscreen
zločin

FacebookPrintscreen

zločin, Foto: FacebookPrintscreen

Sedeo pored leševa

- On nije bio u stanju da objasni zašto je pobio porodicu. Samo je mirno priznao da je učinio to. U stanu je nađena sekira kojom je počinjen zločin, a na Milošu su bili tragovi krvi. On je priveden i po nalogu tužioca određeno mu je zadržavanje do 48 sati - kazao je izvor.

Vlasnica kuće Milena Tasić ispričala je juče da je Predragu i njegovoj porodici izdala stan pre samo tri meseca.

- Ne znam mnogo o njima. Predrag mi je rekao da je iz sela Granica kod Bojnika. Nisam znala imena svih ukućana. Ključeve od kuće sam dala Predragu, koji je sada ubijen. Ja mislim da on i supruga imaju i jednog sinčića, videla sam tog mališana kada sam Predragu predala ključeve, ali ne znam šta je sada s njim i gde se nalazi - rekla je šokirana Milena.

Ona dodaje da je Predragova porodica bila siromašna i da su primali socijalnu pomoć.

- Predrag mi je kazao da radi kao obezbeđenje na gradilištu hotela "Beograd" u centru Leskovca, ali znam da to nije dovoljno za život petočlane porodice. Međutim, meni je platio kirije i račune, nisam imala problema s njim - ističe Milena, i dodaje da ništa ne zna o uhapšenom Milošu.

Miran, pristojan...

Komšija iz Ulice Ratka Pavlovića kaže da je samo površno poznavao Predraga.

- Miran, pristojan čovek, baš sam ga video u petak uveče. Ljubazno se javio... U subotu uveče sam, međutim, čuo svađu u njegovoj kući, ali nisam obraćao pažnju na to. Kad sam ujutro ustao, izašao sam iz kuće i krenuo do automobila, tada sam video da je Predragova kapija otvorena, kao i vrata od kuće. Ceo dan niko nije izlazio iz te kuće, a onda su se po podne pojavile policijske patrole. Policajci su bili veoma potreseni kada su izašli iz kuće, odmah nam je bilo jasno da se u kući desilo nešto strašno - rekao je komšija.

On dodaje i da je samo u prolazu viđao Predragovu ćerku, koja je u poodmakloj trudnoći, ali niko iz komšiluka se nije s njom družio i ne zna da li je bila udata.