Hitna pomoć
J.I.
Hitna pomoć

J.I.

Hitna pomoć, Foto: J.I.

Devojčica koja je nedavno proslavila prvi rođendan je poginula, a njeni roditelji su povređeni u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se u subotu pred zoru dogodila na autoputu Niš-Beograd nedaleko od Jagodine.

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u subotu oko 4.30 na autoputu kod Bagrdanskog tesnaca nastradala je beba stara 14 meseci, dok je njen otac zadobio teške, a majka lakše povrede. Kako saznajemo, reč je o državljanima Mađarske, koji su se sa godišnjeg odmora vraćali kući.

Zapaljen automobil, požar

Profimedia.rs

Porodica je tokom noći krenula ka Mađarskoj kako bi izbegla gužvu na putevima, a sumnja se da je muškarac zaspao za volanom „pasata“ i sleteo s puta.

- Istragom će biti utvrđeno da li je otac devojčice zaspao tokom vožnje ili je izgubio kontrolu nad vozilom zbog neprilagođene brzine - kaže naš sagovornik upućen u slučaj.

Hitna pomoć

Alo!/ Dejan Briza

Svi putnici u vozilu su, kako saznajemo, bili vezani. Međutim, devojčica, iako u dečjem sedištu, prilikom sletanja vozila zadobila je teške telesne povrede i lekari uprkos svima naporima nisu mogli ništa da učine.

- Povređeni su odmah prebačeni u jagodinsku bolnicu. Beba je bila životno ugrožena i lekari su odmah počeli zbrinjavanje, ali su nažalost nakon tri sata izgubili bitku. Otac je sa teškim povredama kičme hitno transportovan u kragujevačku bolnicu, dok je majka zadobila samo lakše povrede - objašnjava izvor.

Kako su potvrdili u kragujevačkoj bolnici, mađarski državljanin zadobio je višestruke prelome ekstremiteta i kičmenog stuba, ali nije životno ugrožen. Telo devojčice biće preneto na obdukciju kako bi bio utvrđen tačan uzrok smrti.

Hitna pomoć

Alo!/ Masanori Jošida