Lekar iz Sremskih Karlovaca koji je ubio roditelje jezivim rečima nagovestio zločin

Komšijama i rođacima nije jasno kako je došlo do tragedije jer, kako kažu, porodica je skladno živela.

Zoran Kamatović
Zoran Kamatović, Foto: Printscreen Facebook

Lekar Zoran Komatović (48) uhapšen je zbog sumnje da je u vikendici u naselju Doka hicima iz lovačke puške ubio svoje roditelje Ljubodraga (77) i Gordanu (66). Prema nezvaničnim informacijama, Zoran se s roditeljima navodno posvađao oko prodaje vikendice, u kojoj je i počinio pokolj!

Komatović je važio za dobrog lekara i humanistu koji je u velikim poplavama 2014. godine, koje su zadesile Srbiju, pomagao narodu u najteže povređenim područjima. Šta ga je nagnalo da počini ovaj brutalan zločin, pokazaće istraga.

- Radio je kao lekar opšte prakse u različitim ordinacijama širom Novog Sada. Svojevremeno je otišao i u Obrenovac da, kao doktor, pomaže narodu koji je bio pogođen poplavama. On je nakon svađe potegao pušku, ubio roditelje i ostavio ih. Zločin je otkrio komšija koji je svratio do njih nešto kasnije - kaže izvor blizak istrazi.

Nakon zločina mnogima su pažnju skrenuli Zoranovi citati koje je ostavljao na Fejsbuku. Jedan od njih kao da je nagovestio tragediju: "Marfijev zakon: Bolji je stravičan kraj, nego strava bez kraja".

Komšijama i rođacima nije jasno kako je došlo do tragedije jer, kako kažu, porodica je skladno živela.

- Zoran se odselio u Novi Sad i tamo iznajmio stan. Roditelji su mu pomogli u tome. Majka Gordana bila je ponosna na njega. Jedino se žalila što se ne ženi. Otac je ponekad znao da popije malo više - kažu oni.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi