MISTERIOZNA SMRT BOKSERA POTRESA SRBIJU Kupovao cveće za svadbu, a onda je počeo da se trese, kašikom smo mu otvarali usta, usledio je UŽAS!

Preminuo je na putu za Službu urgentne medicine Opšte bolnice Leskovac

Miljan
Miljan, Foto: Printscreen/Facebook

Miljan Zdravković (24) iz okoline Leskovca preminuo je oko 12.30, na putu za Službu urgentne medicine Opšte bolnice Leskovac, a kako “Alo!” saznaje, umro je najverovatnije od srčanog udara. Uzrok iznenadne smrti mladića, koji se oko 11.30 iznenada srušio u Ulici Moše Pijade u centru Leskovca, utvrdiće obdukcija. 

 

- Sedeo sam ispred lokala. Naišao je dečko koga znam iz viđenja. Sretao sam ga sa devojkom. Rekao mi je da je krenuo u lokal pored mog da kupi cveće. Trebalo je da bude pobratim na svadbi, a došao je kod mene i neki telefon da pogleda. Seo je ispred lokala i odjednom je počeo da se trese, govoreći „da mu je teško“. Cvećarka mu je donela vodu i šećer, ali je dobio napad i počeo je da se guši - ispričao je za „Jugmediju“ Igor Lole Mitrović, vlasnik prodavnice mobilnih telefona, ispred koje je Zdravkoviću pozlilo.

Doveden bez znakova života

U Urgentni centar doveden je bez znakova disanja i bez rada srca. Lekari su učinili sve da ga ožive, ali, nažalost, nisu u tome uspeli - rekao je Aleksandar Stojanović, pomoćnik direktora bolnice.

Mitrović je opisao kako je trajala bitka za Zdravkovićev život ispred njegove radnje „Kris mobil“. 

- Oborili smo ga na zemlju. Otvorio sam mu usta u pokušaju da sprečim gušenje, ali me je ujeo, pa smo mu usta otvorili kašičicom. Počeo je da diše i disao dok Hitna pomoć nije došla. Stigla mu je i devojka. Bio je svestan. Devojku je prepoznao i poljubio, pa je opet dobio napad panike. Kad je stigla Hitna pomoć, zajedno smo ga uveli u njihovo vozilo. Video sam da je uključena infuzija i da ponovo dobija napad. Mislio sam da sam mu spasao život… Sada sam šokiran - rekao je Mitrović.

Boban Zdravković, portparol leskovačke policije, izjavio je juče za „Alo!“ da su dobili obaveštenje iz leskovačke Hitne pomoći da su ukazali pomoć mladiću, koji je preminuo tokom transporta u bolnicu.

SAMO JE ODJEDNOM POČEO DA SE TRESE GOVOREĆI DA MU JE TEŠKO Vlasnik radnje u Leskovcu opisao Miljanove poslednje trenutke: "Cvećarka mu je donela vodu i šećer..."

- Obavešteni smo da je mladić preminuo tokom transporta za bolnicu. Izdat je nalog za obdukciju, koja će utvrditi uzrok smrti -rekao je Zdravković.

Miljan
Miljan, Foto: Printscreen/Facebook

Portparol policije je odbio da komentariše prvobitnu informaciju, koja se pojavila u medijima da je nesrećni mladić, navodno, u džepu imao kesicu s drogom. 

OVO JE MILJAN KOJI JE UMRO NA ULICI U LESKOVCU Otvorio sam mu usta da sprečim gušenje, ali me je ujeo. Stigla mu je devojka, prepoznao je i poljubio...

Miljan je inače bio sportista, trenirao je boks, a neko vreme radio je kao obezbeđenje. Stanovnici Leskovca šokirani su iznenadnom smrću mladog sugrađanina.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi