Kuma Marjanovića: Ne plašim se policije

S. Dž. S. - J. P. | vesti 2016-09-18 22:22:51 2016-09-18 22:22:51

Kuma Vera Vukomanović, osoba od poverenja porodice Marjanović, koja je upućena u sve što se događalo u njihovoj kući u Borči pre i posle ubistva pevačice „Granda“ Jelene Marjanović (33), spremna je da ide čak i na poligraf ako u reviziji istrage dobije poziv od policije.

Aleksandar Dimitrijević

- Ne plašim se policije! Spremna sam da odgovaram na sva njihova pitanja. Ako treba, mogu da idem i na poligraf... - rekla je u izjavi za „Alo!“ kuma Vera, najbliža saradnica Zorice Marjanović, povodom informacije da policija iznova saslušava sve članove porodice Marjanović kako bi razjasnila neke nedoumice u vezi sa Jeleninim ubistvom.

 

Kuma Vera je žena od poverenja porodice Marjanović i dobro je upućena u njihove porodične odnose, zbog čega je ranije saslušana kao svedok jer je svakodnevno bila s njima.

Naša redakcija je stupila u kontakt sa kumom Verom, ali je ona odbila da govori o bilo kakvim detaljima u vezi sa porodičnim odnosima Marjanovića.

- Ne želim da komentarišem napise da je protiv Zorice pokrenuta istraga zbog bavljenja nadrilekarstvom. Zorica je mnogima pomogla, a mediji i dalje vode hajku protiv nje. Sve što smo radili bilo je za dobro ljudi - rekla je kratko kuma Vera.

Kako „Alo!“ saznaje, Zorica je pomogla Veri kada je bila u teškoj bračnoj krizi i tada su postale prisne.
- Veru je napustio muž, posle čega joj je Zorica pružila prijateljsku podršku. Pomogla joj je i kada je povredila kičmu, zbog čega je Vera htela na neki način da joj se oduži i u početku je preuzela na sebe da se javlja na telefon i zakazuje termine klijentima.

Kasnije je postala ponizna sluškinja i pristala je da radi sve kućne poslove bez ikakve novčane nadoknade. Kuvala je i čistila po kući, čak je pristajala da Zorici pere noge i skida joj zadebljanja sa peta! - navodi naš sagovornik, koji je često odlazio kod Zorice.

Najnoviji podaci iz istrage ukazuju na to da pojedini članovi porodice Marjanović najverovatnije znaju šta se dogodilo kobnog 2. aprila ove godine, kada je Jelena ubijena, čak i to ko bi mogao da bude ubica.

- Istraga je zbog ovih novih momenata praktično počela iznova. Novi krug saslušanja treba da razjasni sve nedoumice - kaže naš sagovornik.

Štura na rečima

Kada smo pokušali da stupimo u kontakt sa Zoricom Marjanović i pozvali je telefonom, javila nam se kuma Vera. Rekli smo joj da nam treba njena pomoć da dođemo do Zorice, posle čega nas je Vera upitala: „Je l‘ ste već dolazili kod nas?“. Međutim, kada smo se rekli da smo novinari, odbila je da nastavi razgovor.

Expand player
Pogledajte više