RACIJA NA ORGIJAMA POTRESLA TRŽIŠTE PROSTITUCIJE Ku*vama skočile cene posle hapšenja Ajfonke!

Tijana prebačena u pritvor u Bijeljini gde priprema odbranu i najavljuje veliki kambek, advokat Miloš Stevanović

Tijana Ajfon
Tijana Ajfon, Foto: Masanori Jošida

Prebačena u Bijeljinu! Srpska starleta Tijana Maksimović (27), poznatija kao Tijana Ajfon, priprema svoju odbranu i najavljuje kambek, a njen advokat Miloš Stevanović iz Bijeljine nam je potvrdio da je prebačena iz pritvora u Doboju.

- Smeštena je u Kazneno-popravni zavod u Bijeljini i tamo je jedina dama. Sveža je i dobro se oseća. Prati štampu i TV i najavljuje svoj veliki povratak. Vredno priprema svoju odbranu - navodi advokat Stevanović.

Advokat Miloš Stevanović
Advokat Miloš Stevanović, Foto: Printscreen

Božidar Spasić, bivši operativac Državne bezbednosti, kaže da je Tijanino hapšenje izazvalo ozbiljne posledice.

- Posle ovakvih potresa skaču cene usluga! Sada su prostitutke podigle cenu, jer u cenu uračunavaju i rizik od hapšenja! Ako je cena do juče bila 300 evra za jednu noć, sada je u nju uračunato još najmanje 100 evra. Naravno, uz svako poskupljenje se dodaju i troškovi putovanja, smeštaj u hotelu, hrana i slično - navodi Spasić i dodaje da devojke nastoje da se zaštite od „provala” klijenata drugih prostitutki koje rade za policiju i da su u strahu da im se telefoni prisluškuju.


- Brojni su primeri da prostitutke iz Beograda idu van Srbije. Klijenti iz inostranstva im šalju avionsku kartu kada hoće da provedu vikend s njima. Kupe im povratnu kartu da u petak uveče odlete, a da se u nedelju uveče vrate. Prostitutke to rado prihvataju, jer uz plaćanje usluge dobijaju troškove prevoza i poklone - kaže naš sagovornik i ističe da makroi podižu cene čim padne neka prostitutka.

- Oni su organizatori posla, a prostitutke uvek uspeju da se izvuku, osim ako nisu ušle u šverc droge i oružja. Kada makroi padnu, nastupa panika u podzemlju i opet skaču cene, zato što je rizik mnogo veći. Posle hapšenja Tijane Ajfon usluge su mnogo poskupele! - kaže Božidar Spasić. 

Radovanović: Prostitutke se uvek snađu

Kriminolog dr Dobrivoje Radovanović kaže da se prostitutke dovijaju na razne načine. - To je fela ljudi koja se snalazi kako zna i ume. Sve dok se prostitucija ne legalizuje, one će se snalaziti da neutrališu kazne koje im slede. Po pravilu, prekršajna kazna se izriče u vidu novčane kazne. Zanimljivo je kako su se setile da podignu cenu zbog rizika, to je neverovatno - kaže Radovanović.

 

Povezane vesti

 • Korisnik: pravnik
  05/06/2020 - 13:40
  "Brojni su primeri da prostitutke iz Beograda idu van Srbije. Klijenti iz inostranstva im šalju avionsku kartu kada hoće da provedu vikend s njima. Kupe im povratnu kartu da u petak uveče odlete, a da se u nedelju uveče vrate." A neke i dalje pričaju kako idu na modne revije u Dubai, mislim da je i ova ajfonka tako pričala u nekom rijalitiju pa su je druge propitivale koja to modna revija ima u Dubaiju, ima li primerak nekog časopisa sa svojom slikom, itd.
 • Korisnik: ђура
  05/06/2020 - 06:15
  Велики борац за легализацију проституције .
 • Korisnik: Sladjan
  05/06/2020 - 05:51
  Za ovo kriva drzava jer ne legaluzuje prostituciju!!!!svaki muskarac zeli ovo noc da privede sa ovakvim top modelima,I nezale pare!!!!!imaju srbi pare,I ovo je samo marketing dobar za njih!!!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi