Ku*vama skočile cene posle hapšenja Ajfonke!

Alo! N. Gavrilov | vesti 2020-06-04 22:27:34 2020-06-04 22:27:34

Tijana prebačena u pritvor u Bijeljini gde priprema odbranu i najavljuje veliki kambek, advokat Miloš Stevanović

Masanori Jošida

Prebačena u Bijeljinu! Srpska starleta Tijana Maksimović (27), poznatija kao Tijana Ajfon, priprema svoju odbranu i najavljuje kambek, a njen advokat Miloš Stevanović iz Bijeljine nam je potvrdio da je prebačena iz pritvora u Doboju.

Božidar Spasić, bivši operativac Državne bezbednosti, kaže da je Tijanino hapšenje izazvalo ozbiljne posledice.

- Posle ovakvih potresa skaču cene usluga! Sada su prostitutke podigle cenu, jer u cenu uračunavaju i rizik od hapšenja! Ako je cena do juče bila 300 evra za jednu noć, sada je u nju uračunato još najmanje 100 evra. Naravno, uz svako poskupljenje se dodaju i troškovi putovanja, smeštaj u hotelu, hrana i slično - navodi Spasić i dodaje da devojke nastoje da se zaštite od „provala” klijenata drugih prostitutki koje rade za policiju i da su u strahu da im se telefoni prisluškuju.


- Brojni su primeri da prostitutke iz Beograda idu van Srbije. Klijenti iz inostranstva im šalju avionsku kartu kada hoće da provedu vikend s njima. Kupe im povratnu kartu da u petak uveče odlete, a da se u nedelju uveče vrate. Prostitutke to rado prihvataju, jer uz plaćanje usluge dobijaju troškove prevoza i poklone - kaže naš sagovornik i ističe da makroi podižu cene čim padne neka prostitutka.

Radovanović: Prostitutke se uvek snađu

Kriminolog dr Dobrivoje Radovanović kaže da se prostitutke dovijaju na razne načine. - To je fela ljudi koja se snalazi kako zna i ume. Sve dok se prostitucija ne legalizuje, one će se snalaziti da neutrališu kazne koje im slede. Po pravilu, prekršajna kazna se izriče u vidu novčane kazne. Zanimljivo je kako su se setile da podignu cenu zbog rizika, to je neverovatno - kaže Radovanović.

 

Expand player
Pogledajte više