UKLETO MESTO U BORČI: MARJANOVIĆ IZBO MLADIĆA NA ULICI I OSTAVIO GA DA ISKRVARI Krvava tuča izbila nedaleko od kuće ubijene pevačice

Ostavljen da iskrvari!

Kuća, Marjanovići, Borča
Kuća, Marjanovići, Borča, Foto: Marko Metlaš/Alo

* Miloš Marjanović iz Borče uhapšen zbog sumnje da je posle tuče izbo Stefana I.

* Svađa i tuča između Marjanovića i Stefana izbila je na uglu ulica Neznanog junaka i Kosovske u Borči.

* Marjanović posle tuče pobegao sa krvavim nožem

Novo hapšenje u Borči!

Miloš Marjanović iz Borče uhapšen je juče zbog sumnje da je posle tuče izbo Stefana I. (24) po stomaku i naneo mu povrede opasne po život. Kako saznajemo, svađa i tuča između Marjanovića i Stefana izbila je 12. avgusta oko 22.20, na uglu ulica Neznanog junaka i Kosovske u Borči.

Zoran Marjanović rekao šta se stvarno desilo! Tamo je bilo 20 OSOBA!

AUTOR: Alo.rs/ Srpski telegraf/ M. I. DATUM I VREME: 03.08.2019. 08:21 Mesec dana pred suđenja decenije Zoran Marjanović (41) najavljuje potpuni obrt u sudnici! Zoran Marjanović, Foto: Alo!/ Rajko Ristić Muž ubijene pevačice, kome će se suditi za njenu smrt, tvrdi da su mnoge stvari zataškavane tokom istrage, da se krilo ko je sve viđen na nasipu kobnog dana i da je spreman da ih sve razotkrije!

 

Marjanović je posle tuče pobegao sa krvavim nožem i ostavio Stefana da krvari na vrelom asfaltu!

- Slučajni prolaznici naišli su u pravom trenutku! Videli su da mladiću curi krv iz stomaka i da rukama stiska rane. Oni su pokušali da mu zaustave krvarenje i odmah pozvali Hitnu pomoć i policiju. Lekarska ekipa ga je prevezla u Urgentni centar, gde se lekari bore za njegov život.

 

- Očevici su policajcima dali opis mladića koji je otrčao s nožem. Odmah su pozvane ostale patrole i počela je potraga. Uspeli su da ga lociraju i uhapse posle samo pet minuta! Kod njega je pronađen nož sa tragovima krvi, koji je poslat na veštačenje. Sa noža su skinuti otisci i uzeti uzorci da bi se utvrdilo da li je na njemu bila Stefanova krv. Napadač je rekao policajcima da se zove Miloš Marjanović, ali mu nisu poverovali sve dok mu nisu videli ličnu kartu, jer su mislili da je reč o neslanoj šali, s obzirom na to da u blizini živi njegov imenjak i prezimenjak, brat supruga ubijene pevačice „Granda“ Jelene Marjanović, koji je optužen za njenu smrt. Osumnjičeni Marjanović ima 23 godine, mnogo je mlađi od svog imenjaka i prezimenjaka i nisu u srodstvu - kaže naš sagovornik blizak istrazi.

Jelena Marjanović
Jelena Marjanović, Foto: Privatna arhiva

 

Mladić se tereti za pokušaj ubistva, a po isteku policijskog zadržavanja od 48 sati biće priveden kod tužioca na saslušanje. Prema nezvaničnim saznanjima, osumnjičeni Marjanović i izbodeni Stefan odbijaju saradnju sa policijom i ne žele da otkriju zbog čega je sevnuo nož. 

Opasna zona

Ugao Neznanog junaka i Kosovske u Borči, gde je izbila krvava tuča, nalazi se na oko 600-700 metara ili svega tri minuta vožnje od kuće porodice Marjanović, u kojoj je živela brutalno ubijena Jelena Marjanović. Slučaj koji duže od tri godine izaziva brojne kontroverze treba uskoro da dobije epilog. Zoran Marjanović, koji je optužen da je 2. aprila 2016. na nasipu kod Borče 11. septembra svirepo ubio suprugu, prvi put će se naći u sudnici Višeg suda u Beogradu, kada je zakazano pripremno ročište.

 

PRETI MU 40 GODINA ROBIJE! Publika će biti dozvoljena u sudnici! Počinje postupak veka, veštaci, svedoci, ćeka Janja, evo kada će se znati DA LI JE ZORAN UBIO JELENU!

ONA ĆE SUDITI ZORANU ZA JELENINO UBISTVO! Poznat mesec u kojem će biti ročište! Marjanovića čeka PAKAO!

UDOVAC PEVAČICE SE VRAĆA U ZATVOR?! Ovo su četiri najvažnija dokaza tužilaštva protiv Zorana Marjanovića! Jedan uključuje ćerkicu Janu

 

BONUS VIDEO: Policijski helikopteri nadleću Novi Beograd i Batajnicu

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi