Aleksandar Kristijan Golubović
E-Stock Miloš Rafailović
Aleksandar Kristijan Golubović

E-Stock Miloš Rafailović

Foto: E-Stock/ Miloš Rafailović

- Tubić je pi*ka, folirant i smrad iz Čelareva! On se pročuo na pi*ku Goce Božinovske. On nije nikakav lopov. Nema razloga da me proziva taj poremećeni i sitni preprodavac kola iz devedesetih. Priče da je je*ao pola estrade, te da je dobar sa ovim-onim, da trči 300 metara, jesu bolesne. On je debil! Njemu je metak poremetio centar u mozgu. Čovek nema pola mozga! Pobrkao je lončiće. Dao je sebi za pravo da onako bolestan i jadan pljuje Legiju, Cecu, mene… Poznat je postao kao dečko od Božinovske, papučar jedan. Pljuje me jedan retardirani klošar koji nema pola mozga. Ako taj smrad ne začepi i ne izvini mi se javno, otići ću kod njega. Ako bi’ mu lupio jednu čvrgu, on bi umro. Ne može da izdrži ni šamar jer nema pola glave - revoltirano za „Alo!“ odgovara Kristijan na Žapčeve prozivke. 

Nebojša Tubiž Žabac je krsitijan nazvao kukavicom

Prinskin, Youtoube

Foto: Prinskin/ Youtoube

Kristijan kaže da se Žabac uporno poziva da mu je kum Sreten Jocić zvani Joca Amsterdam (59), koji je u isto vreme bio sa njim u „Zabeli“.

- Svuda se hvali da je Joca Amsterdam don donova i da će pobiti ceo Beograd kada izađe iz „Zabele“! Joci samo pravi probleme. Video sam Jocu na krugu, na poseti kada sam bio. Izljubili smo se. Pitao sam ga: „Šta se*e taj tvoj nabeđeni kum?“, a on mi je odgovorio:„On nije nikakav moj kum, ali sam mu obratio pažnju da ne priča o tebi gluposti.“ Rekao mi je da nema veze s tim, da ništa od toga nije tačno. Ja se nisam bojao Joce, nisam se bojao ni Arkana sa 17 godina. Što bi se bojao Joce sada sa 50 godina?! Jocu poštujem iako sam dobar sa Legijom, Lukom Bojovićem i Filipom Koraćem. Dobar sam sa njima, moji su školski drugovi. Sa Lukinom porodicom sam mnogo dobar. Sa njegovim pokojnim ocem Vukom, jednim boemom, dosta sam pričao o životinjskom carstvu, Momi Kaporu, Ljubi Tadiću, Titu, Golom otoku… - ističe Kristijan.

Goca Božinovska

Alo!/Nenad Vujanović

Foto: Alo!/Nenad Vujanović

On naglašava da je Jocina porodica izuzetno korektna prema njemu.

- Njegovi sinovi me pozdravljaju. Fini su. Mi nikada nismo imali nikakav konflikt.

Joca Amsterdam

Alo!/Vladimir Marković

Foto: Alo!/Vladimir Marković

Međutim, ogorčen je na načelnika zatvora, za kog tvrdi da mnogo spletkari u „Zabeli“.

- Taj načelnik je jedan spletkaroš, koji ode malo kod Legije, malo kod onoga, malo kod ovoga i na najmizerniji način pokušava da izvuče mišljenja među neprijateljima. Pravi zlu krv. Ima temelj za kosku jer sam dobar prijatelj porodica Ulemek i Bojović, ali ja sam institucija za sebe. Ispada da sam njihov član. Ali, naglašavam, ja sam institucija za sebe. Poznajem obojicu i cenim jednog i drugog, privatno… Nisam ni sa jednima - ogorčeno priča preživeli akter filma „Vidimo se u čitulji“.

Stanija Dobrojević

Privatni album

Foto: Privatni album

Upitan u kojem se paviljonu nalazi Joca Amsterdam, Kristijan kaže da je samo čuo razne priče.

Načelnik me provocirao za Staniju

- Držali me u samici četiri godine. Stavljali su kod mene dva cinkaroša da bi od mene izvukli neku informaciju. Sumnjali na drogu, prebijanje. Nisu mi mogli ništa. Jeo sam rakove i školjke i uživao u izolaciji. To ih je bolelo. Taj načelnik je nosio „armani“ košulje i cipele, imao dobre parfeme, a mene je provocirao koji parfem koristim. Kada sam lupio šakom o sto, pocrveneo je. Odmah je počeo da priča o Staniji i pitao me: „Je l’ si je*o na ’Farmi’?“ A ja sam mu rekao: „Kako te, bre, nije sramota! Imam ženu i dete.“ To je jedna bitanga, koja je obećala da će posle šest meseci da me prebaci na ekonomiju da radim na traktoru. I tada je neka struja počela da me minira - priča Kristijan.

- Priča se da je zbog korone i navodnog napada na njega od strane nekih zatvorenika prebačen u osmi paviljon. To je poluotvoreno, neki imaju pravo i na vikende. To sam čuo od drugih, niko ne zna. Kažu da je pre bio u sedmom, pa prebačen u drugi paviljon. Skoro pet godina je u tom krugu. Za Jocu pričaju da ne nosi zatvorsku uniformu već original stvari i da puši tompuse. Svašta su pričali neki nabeđeni mangupi, te Joca ovo, ono. On je autoritet. Lav je lav i kad spava - poručuje Kristijan dok čeka ulazak u rijaliti „Zadruga 4“.

Pročitajte još:

 

Komentari (1)

Vlada M.

03.07.2020 01:31

Ćuti Golub ovicu mnogo se*** a nemas ni za bicikl.